Celebrity News

ISKRENA: Emina otkrila kako se OSEĆA POSLE RAZVODA od Mustafe

ISKRENA: Emina otkrila kako se OSEĆA POSLE RAZVODA od Mustafe

Godinu dana posle razvoda od Mustafe Sandala, Emina Jahović progovorila je za turske medije o tome kako se oseća.

- Razvod je jedna od najtežih stvari u životu, taj period nije bio lak za mene, ni za moju decu. Njima je bilo teško da objasnimo zašto se to dešava, bili su mali, ali nekako smo uspeli da izguramo sve. Mustafi je zato bilo teško da napusti porodičnu kuću, a razvod od njega doneo mi je mnogo veću odgovornost kada je reč o roditeljstvu. Ipak, koliko god da je bilo teško, bila sam spremna da prihvatim. Trudim se da gledam pozitivno i da sa onima koje volim najviše idem samo napred, kaže Emina i dodaje da je sa bivšim suprugom u odličnim donosima.

- Nažalost, završio se deo života za koji sam mislila da će večno trajati, ja sam mislila da ću s Mustafom zauvek ostati u braku. Ali nas dvoje nikada nećemo zaboraviti da smo bili zajedno i da smo se voleli. Podižemo zajedničku decu i pokušaćemo da se prisećamo samo lepih trenutaka našeg braka - kaže Emina.

Pevačica takođe priiznaje da iako veruje u ljubav, o novoj vezi još ne razmišlja.

-Od onih sam koji večno veruju u ljubav i nikad od nje ne odustaju, ali još je rano da razmišljam o novoj ljubavi i braku - rekla je za turski “Jurt”.