Celebrity News

Rada Manojlović ODLAZI NA LEČENJE, porodica joj pružila podršku

Rada Manojlović ODLAZI NA LEČENJE, porodica joj pružila podršku

Problem sa kičmom pevačice Rade Manojlović se pogoršao, zbog čega će stručnjaci u Ženevi dati poslednji sud o operaciji.

Uz Radu je sve vreme njena porodica, a posebno sestra Marija koja skoro da živi sa njom.

- Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže i prati je na nastupima da bi joj sve olakšala. Međutim, Rada često trpi bolove, kako ne bi plašila svoju porodicu, kao i Harisa koji se nekoliko puta tu zadesio kada joj je bilo loše. Otac joj več godinama govori da smanji tempo, jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i još više optereti kičmu. Ti saveti su uzalud, jer Rada voli da peva i nastupa, misli da je mlada i da će sve izgurati. Kako ne stiže da trenira, kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su sve bili u pravu, ali kasno je - kaže izvor blizak Radinom ocu i dodaje:

- Rade je zabrinut i podržaće je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da mora da smanji tempo rada. Nedavno je bila 7 dana kod njega u Četerežu i bolovi su se smanjili.

Njen otac se mnogo nervirao kada je pevačica bila u depresiji o čemu je otvoreno pričala. Ona je priznala da je pila tablete za smirenje i da joj je bilo teško da se odvikne od njih.

- Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla - izjavila je pevačica.