Celebrity News

Ela Dvornik - Svašta je morala da radi kako bi se prehranila, evo kako danas živi

Ela Dvornik - Svašta je morala da radi kako bi se prehranila, evo kako danas živi

Njen otac je bio proslavljeni hrvatski muzičar Dino Dvornik koji je preminuo još 2008. godine od predoziranja lekovima koje je koristio, između ostalog i kako bi se skinuo sa droge, kako su navodili mediji.

Dinova supruga tada je izjavila:

- Umro je od miksa tableta, koje je uzimao nekoliko dana pre svoje smrti. Uzimao je tablete za spavanje, smirenje, protiv bolova, antidepresive, a povremeno i metadonsku terapiju. Prema rečima lekaranika, njegovo telo je bilo u izuzetno dobroj kondiciji i svi su mu organi bili zdravi. Hemijski sastav tih tableta prouzrokovao je komplikacije disajnih puteva i on je umro u snu.

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Jul 30, 2018 at 12:13pm PDT

Mnogi su mislili da je ćerki Eli Dvornik ostalo pravo bogatsvo posle smrti takvog, velikog, muzičara.

- Radila sam sve. I letnje sezonske poslove i u kafiću - rekla je jedom prilikom Ela i ispričala da su je ljudi čudno gledali kada bi čuli da je ćerka Dina Dvornika i da radi takav posao.

Ubrzo posle očeve smrti preselila se u Dansku, kako je sama izjavljivala "trbuhom za kruhom". Posle Danske, preselila se u London gde je radila kao muzički agent.

Danas ima tetovaže i pirsinge, a jedna od dve zvezde koje ima istetovirane na rebrima je posvećena ocu Dinu, dok je drugu posvetila dedi.

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Aug 12, 2018 at 1:49am PDT

Jednom prilikom je izjavila:

- Ne drogiram se i nisam na heroinu. Redovno doniram krv i trudim se da živim zdravo, ali naravno ne ide mi uvek. Ne pušim travu, ali nekad davno jesam.

Priznala je i da voli da popije, ali u granicama normale, jer ima problema sa holesterolom. Imala je problema i sa ishranom.

U vezi je sa trinaest godina starijim muškarcem sa kojim ima i dete - ćerku kojoj su dali ime Bali Di.

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Aug 13, 2018 at 10:56am PDT