Celebrity News

Lindzi Lohan o seksualnom uznemiravanju: Kada žene govore protiv ovih stvari, to ih čini slabima...

Lindzi Lohan o seksualnom uznemiravanju: Kada žene govore protiv ovih stvari, to ih čini slabima...

Američka glumica Lindzi Lohan izvinila se zbog svoje izjave o pokretu pristalica prijavljivanja seksualnog zlostavljanja "I ja" (Me too). Ona je u poslednjem intervjuu za Tajms rekla da žene koje progovore o seksualnom uznemiravanju "izgledaju slabo", prenosi Bi-Bi-Si.

- Želela bih otvoreno da se izvinim za bilo koji bol ili stres izazvan mojom izjavom iz skorašnjeg intervjua - rekla je glumica.

Pokret protiv seksualnog uznemiravanja oformljen je nakon optužbi o seksualnom uznemiravanju upućenih holivudskom mogulu Harviju Vajnštajnu.

Lohanova je za Tajms izjavila da neke žene idu u policiju "da bi privukle pažnju".

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jun 20, 2018 at 6:56am PDT

U intervjuu, Lindzi Lohan je rekla da nije imala nikakva negativna iskustva u Holivudu kada je u pitanju seksualno uznemiravanje.

- Ne mogu da govorim o nečemu što ja nisam doživela, zar ne? Gledajte, ja veoma podržavam žene - rekla je ona, dodajući da svako prolazi kroz svoja iskustva na sebi svojstven način.

- Mrzeću sebe zato što ovo govorim, ali mislim da kada žene govore protiv ovih stvari, to ih čini slabima, a one su zapravo veoma jake žene - rekla je ona.

Ona je nakon ove izjave dala izjavu za magazin Pipl.

- Citat je isključivo povezan sa mojom nadom da šačica lažnih svedočenja, od cunamija herojskih glasova, ne služi da umanji značaj pokreta #MeToo, i svih nas koji ga podržavamo - rekla je ona.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jun 22, 2018 at 6:51am PDT

- Kako bilo, naučila sam da se izjave kao što je moja smatraju štetnim, što nikada nije bila moja namera. Žao mi je zbog bilo kakvog bola koji sam možda izazvala - dodala je Lohanova.

Glumica je istakla da veoma poštuje žene i koje su "dovoljno hrabre da istupe i govore o svojim iskustvima" i da im se divi.