Celebrity News

Karleuša i Duško uživaju u Hong Kongu, a evo u KAKVOM HOTELU BORAVE

Karleuša i Duško uživaju u Hong Kongu, a evo u KAKVOM HOTELU BORAVE

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je pre nekoliko dana za Kinu, gde će njen suprug fudbaler Duško Tošić uskoro zaigrati za fudbalski klub "Guangžou RIF". Kako se pisalo u domaćim medijima, Tošić je potpisao ugovor za sumu od 5,8 miliona evra što će dobijati na godišnjem nivou.

https://www.instagram.com/p/BmYMnDyA0pX/?taken-by=karleusastarblog

Karleuša je nakon uspešnih nastupa, spakovala kofere i otišla za Hong Kong gde boravi u jednom od najskupljih hotela. Jelena i njene ćerkice smeštene su u apartmanu od 150 kvadrata koji se nalazi na poslednjem spratu hotela odakle se pruža neverovatan pogled.

Jelena je u dogovoru sa Duškom rešila da se odmori od nastupa i obaveza koje je imala u Srbiji i inostranstvu ovog leta. A kako se uskoro bliži i rad na novom albumu,

Jelena je odlučila da bi najbolje bilo da se sada opusti i uživa.

https://www.instagram.com/p/BmgeEZFFnO1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Karleuša je u intervjuu za jednu TV emisiju otkrila kako se raduje što će njen suprug zaigrati za kineski klub, a da će se ona pored muzike, baviti i modom.

- Između ostalog idem i poslovno u Kinu, ali to za sada mora ostati tajna. Pored muzike biće nešto vezano za modu – rekla je Jelena Karleuša za “Glamur”.

https://www.instagram.com/p/Bl8d_JygU3V/?taken-by=karleusastarblog

Jelena je preko interneta razgledala hotele i najviše joj se dopao upravo taj u kojem su smeštene. S obzirom na to da će u Hong Kongu boraviti 14 dana, da su smeštene u apartmanu od 150 kvadrata, koji sa noć košta 4.000 evra , morali su da iskeširaju 56.000 evra za dve nedelje. Duško nije žalio pare za svoju suprugu i ćerkice, a kako sada zarađuje više nego ikada u svojoj karijeri, nije ni čudo što im je priuštio takav luksuz.

S obzirom na to da je Karleuša poslednjih nekoliko nedelja često govorila o tome kako jedva čeka da poseti Hong Kong, a da joj se želja ostvarila, ona sada planira da se sastane sa nekoliko poznatih producenata, koji će raditi na njenom novom albumu.

Jelena je ozbiljna u nameri da se na njenom novom albumu pojavi jedna pesma koju će potpisati producenti iz Kine.

S obzirom na to da je čula nekoliko zanimnljivih pesama, a da joj se muzika jako dopala, ona je rešila da pronađe tim koji će raditi na novoj pesmi.