Celebrity News

KUME U AKCIJI: Jelisaveta Orašanin sprema dečiju sobu, u dekorisanju joj pomaže Aleksandra Prijović

KUME U AKCIJI: Jelisaveta Orašanin sprema dečiju sobu, u dekorisanju joj pomaže Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako će se njena kuma Jelisaveta Orašanin pre nje ostvariti u ulozi majke, Prija ju je posavetovala da na pravi način opremi sobu za bebu, pa je glumica za to iskeširala čak 20.000 evra!

Naime, Prija se na sve načine trudi da pomogne Jelisaveti oko trudnoće i opremanja sobe za bebu s obzirom na to da sama jedva sve postiže zbog brojnih obaveza i snimanja koja ima preko cele nedelje.

- Aleksandra i Jelisaveta dobro su upoznate sa tim koliko je važno da se sve do tančina opremi i sredi pre nego što beba dođe na svet. Kume su posle dužeg vaganja presekle i donele odluku da će sve same osmisliti do poslednjeg detalja, a kako bi bile sigurne da beba raste u kompletno zdravom okruženju, neće štedeti novac kada je enterijer sobe u pitanju. Aleksandra je savetovala Orašaninovu da ne žali ni dinara, što je glumica i te kako primenila. Dosta detalja za njihov stan u Beogradu, konkretno dečju sobu, već je pripremljeno, a glumica je donela odluku da je najbolje da boje u sobi budu kombinacija bele i krem s obzirom na to da Jelisaveta voli kada je prostorija dobro osvetljena.

Prija joj je predložila da na jednom delu zidova budu tapete u šampanjac boji, a za prozore su naručile specijalno šivene zavese, koje padaju do poda, u beloj su boji, sa draperijama i koštaju oko 1.000 evra. S obzirom na to da je soba vrlo prostrana i velika, u jednom uglu će biti deo specijalno opremljen samo za igračke. Krevetac je izrađen ručno od punog drveta i takođe ima zavese na sebi, a par je za njega iskeširao blizu 2.500 evra. Ormani u dečjoj sobi takođe su od istog drveta i koštaju oko 4.000 evra, dok su za police od istog materijala izdvojili oko 1.500 evra.

Glumica je angažovala i radnike koji će u prostoriji promeniti i kompletan pod i ugraditi specijalne keramičke pločice, jer ne želi tepihe, koji samo skupljaju prašinu. Za njih je već iskeširala oko 5.000 evra zajedno sa isplatom radnika. Na sredini plafona stajeće luster, koji je ceo ukrašen svarovski kristalima, a čija cena je blizu 5.000 evra. Pored svega ovoga, biće još neki detalji koje će Jelisaveta tek osmisliti - priča dobro obavešten sagovornik blizak glumici i dadaje da je i Miloš želeo da učestvuje u sređivaju i dekorisanju sobe za svog naslednika, međutim, i Jelisaveta i Aleksandra mu to nisu dopustile uz šaljive opaske da im se neće dopasti njegov ukus:

- Kada je Teodosić počeo da daje svoje predloge koji se tiču dokorisanja sobe za bebu, Prija i njegova supruga počele su da ga ismevaju govoreći da se njegova zamisao nikako ne poklapa s njihovim planovima i da su njih dve odavno sve osmislile. Miloš se u jednom trenutku i našalio govoreći da će beba imati najskuplju dečju sobu na svetu ako njih dve budu razmišljale o svakom detalju, pa su prasnule u smeh - preneo je izvor.

Da podsetimo, glumica bi trebalo da se porodi početkom iduće godine, a iako joj nije bitno kog će pola beba biti, potajno priželjkuje da će ipak dobiti sina.

Glumici se život promenio u potpunosti od trenutka kada je shvatila da je u drugom stanju, a za nju je posebno osmišljen i specijalan režim ishrane. Posle odlaska na konsultacije kod ginekologa, Jelisaveta je odlučila da ipak malo uspori, pa je prethodnih meseci izbegavala bilo kakve fizičke napore koji bi na bilo koji način mogli da dovedu do toga da se nešto oko trudnoće zakomplikuje.

Ipak, posla nije želela da se odrekne, pa u pauzama na snimanjima svaku sekundu koristi kako bi sela i odmorila se, a njen suprug Miloš se na sve načine trudi da joj olakša drugo stanje.