Celebrity News

Milica Pavlović: Najviše volim MUŠKARCE sa našeg područja, SLABA SAM NA NJIH

Milica Pavlović: Najviše volim MUŠKARCE sa našeg područja, SLABA SAM NA NJIH

Milica Pavlović, poznatija kao "seksi senjorita", napunila je 11. avgusta 27 godina, ali ga je tek u sredu uveče proslavila sa medijima, prijateljima, porodicom i kolegama sa estrade u jednom beogradskom hotelu.

U beloj uskoj suknji koja je imala "do kuka" šlic sa strane i uskom belom topu, pevačica je za mondo.rs otkrila koja joj je rođendanska želja i planovi.

- Poželela sam sebi samo zdravlje, zato što ako nemate zdravlje, svi planovi vam padaju u vodu, a kada ste zdravi možete sve da uradite - istakla je ona i dodala koje joj se stvari nalaze na listi želja da uradi do sledećeg rođendana:

- Za sada želim da završim ovaj treći studijski album kako bi izašao u decembru kao što sam i planirala. Očekuje me veliki rad i postavili smo visoke ciljeve.

Dogodilo ti se to da su te svetski mediji zapazili zbog čuvenog dekoltea u emisiji Ognjena Amidžića - kako sada gledaš na celu tu pompu?

- Moram da priznam da danas kada pogledam te snimke, zaista izgleda kao da sam imala silikone u toj emisiji, ali mislim da će me žene razumeti kada ovo budem istakla - ja sam tada imala jedno sedam kilograma viška. Svih sedam su otišli u predelu gornjeg i donjeg dela tela, pa što se kaže, gornji samo što mi nije eksplodirao i zato je to tako izgledalo. U tom momentu kada su svi nešto oko tog dekoltea digli prašinu, naravno, imponovalo mi je jer sam završila na svim mogućim stranicama svetskih portala, ali mi u tom momentu to nije delovalo sve tako kao sad. Bila sam se uljuljkala u svoju kožu i izgledalo mi je sasvim normalno, ništa drugačije od dekoltea neke druge devojke. Ali, eto, sada kada sam se vratila na staru kilažu, itekako vidim razliku i šta je to zapravo izazvalo toliku pažnju.

Jedan američki portal te je nazvao "najlepšom srpskom pevačicom"...

- Videla sam! Pa, prija mi svakako. Nevezano što sam to ja i što je taj dekolte završio na tim stranicama, a kasnije su itekako pisali o mojoj karijeri... Meni je drago da se bilo ko iz ove naše lepe i drage zemlje pomene tamo negde u svetu, jer smatram da smo zaista toliko talentovani i imamo mnoge stvari u kojima smo najbolji.

Koje karakteristike muškarac mora da ima da bi ti se dopao?

- Vaspitan, da ima bar malo smisla za humor i da ceni ženu kao ženu.

Šta najviše voliš kod "domaćih" muškaraca?

- Pa, volim sve. Ja generalno najviše volim muškarce sa našeg područja. To moram da priznam, slaba sam na njih!

Šta te najviše nervira na domaćoj estradi?

- Uglavnom nerviram samu sebe i nerviram se oko stvari koje su u vezi sa mnom. Kada ne uradim nešto kako treba ili zbog ograničenja vremena i mnogo obaveza nisam stigla da isplaniram nešto po dogovoru... Sve ostalo je ok.

Koji naslovi u tabloidima u vezi sa tobom te najviše šokiraju?

- Na početku me je sve šokiralo. Svaka sitnica. Plakala sam za svaki naslov, jer nisam imala nekoga da mi objasni da je to normalno kada ste u ovom poslu. Ja sam kao devojka sa 20 godina koja je živela nekim normalnim životom, pohađala srednju muzičku školu u Leskovcu, odrasla na selu, kasnije živela u Švajcarskoj gde se moji roditelji nalaze i dan-danas, bez ikakvoh prethodnog radnog - tezgaroškog iskustva, došla tako nepripremljena na scenu Granda. Prosto me je sve to snašlo odjednom. Prijalo mi je, ali mi nisu prijali ti malo negativni tekstovi. Danas, s ove tačke gledišta, shvatam da ništa nije negativno, ali u tom momentu je meni to bilo strašno.