Celebrity News

Na ovo niko NE OBRAĆA PAŽNJU: Ako Megan ostane u drugom stanju, odaće je - NJENA KOSA

Na ovo niko NE OBRAĆA PAŽNJU: Ako Megan ostane u drugom stanju, odaće je - NJENA KOSA

Nakon bajkovitog venčanja britanskog prestolonaslednika s američkom glumicom, brojni fanovi Megan Markl i princa Harija širom sveta nadaju se vesti o prinovi. I baš kad su se mnogi ponadali da je vojvotkinja u blaženom stanju, glasine je opovrgla sama Megan s čašom šampanjca u ruci.

Profesorka i osnivačica portala Beaumontetiquette Mika Meijer "upozorila" je sve one koji nadziru svaki pokret vojvotkinje da možda na "pogrešan način" posmatraju Markl:

- Kad očekujemo da je neko trudan obično tražimo najjasnije znakove poput većeg stomaka, izbegavanja alkohola i slično - rekla je Meijer i dodala da bi Megan, s obzirom na njeno afro američko poreklo, moglo da oda nešto drugo - nešto na šta bi stvarno retki obraćali pažnju!

- Majka mi je Afroamerikanka, a tata ima Nemačke i Irske krvi zbog čega moja kosa nikako ne može da bude ravna - ispričala je još 2011. prilikom jednog intervjua tadašnja glumica, danas vojvotkinja od Saseksa.

- Ne znamo čime Megan tretira kosu, ali da bi je uspešno izravnala koristi ili keratin ili brazilski tretman za ravnanje kojem se podvrgavaju mnoge kovrdžave Afroamerikanke - objasnila je profesorka i dodala da Megan ako zatrudni nikako neće smeti da koristiti ni jedan od tih proizvoda.

Svoju tvrdnju Mika dokazuje ličnim iskustvom, s obzirom na to da delom potiče iz Afrike.

- Imam vrlo kovrdžavu, divlju i neposlušnu kosu i znam kako je teško izravnati je. Ali znam i koliko mi je teško palo da je ne 'peglam' od kada sam saznala da trudna, budući da je reč o proizvodima koji nikako ne smeju da se koristite u drugom stanju - ispričala je Mika, koja je onima koji žele da što pre da saznaju sve o vojvotkinjinoj trudnoći poručila da posmatraju - njenu kosu!

- Ako ostane trudna verovatno ćemo je sve češće gledati s raznim punđama i sa skupljenom kosom jer je to jedino što joj preostaje kad više ne bude smela da koristi jake hemikalije, koje joj sada pomažu da dobije 'uredan izgled' kakav želi.