Celebrity News

Katarina Radivojević progovorila o zlostavljanju i INCIDENTU NA SNIMANJU

Katarina Radivojević progovorila o zlostavljanju i INCIDENTU NA SNIMANJU

Čuvena Zone kaže da je Srbija učinila veliki korak da se reši nasilje nad ženama i otkriva kako je ona prema nasilnicima postavila granice.

Katarina Radivojević na Budvanskoj rivijeri imala je jednu u nizu predstava “Pogledi”. Ona, Nina Seničar i Marija Vicković spojile su lepo i korisno, pa su pored odlične poslovne saradnje čekajući izvođenje se provodile i uživale na plažama Crne Gore.

Njihova predstava je dočekana lepo od strane publike, a evo šta misli da li je to prvi znak da smo spremni da pričamo o zlostavljanju žena u Srbiji.

- Nisam baš sigurna. Iako se mnogo više govori o tome nego ranije. Naša predstava priča o tome, ali na ironičan način - otkriva Katarina, koju smo pitali da li je nekada na bilo koji način bila zlostavljana i kako je tada reagovala.

Објава коју дели 3DNET (@3dnetpro) дана 12. Апр 2018. у 2:24 PDT

- Bilo je pokušaja ali nisam bila zlostavljana zato što sam poprilično ratoborne prirode - objašnjava Radivojevićeva, koja uporedo radi na nekoliko projekata ali mnoge drži u tajnosti.

- Trenutno se spremam za novu ulogu o kojoj ću pričati kada dođe vreme za to. Otkriću samo da puno treniram i da učim još jedan novi jezik - zagolicala nam je maštu Katarina ali nije želela da otkrije za koje tržište se radi to ostvarenje.

Ona, Nina i Marija osim poslovne saradnje i privatno se druže, pa nas je zanimalo kako se slažu.

- Obe su jake individue izuzetne, što jako cenim i poštujem.

Kako se o Katarini nedavno pisalo da je vrlo impulsivna na setu, te da je napravila incident, pitali smo je šta je od toga tačno.

- To je laž koju rešavam na sudu sa mojim advokatom, a ne u novinama. Sramno je da je jedan muškarac, uz to i producent, napao lažnim optužbama ženu koja se bori protiv nasilja nad ženama kroz svoje angažovanje projekte - kategorična je Radivojevićeva, a na pitanje da li je zaljubljena kaže:

- Uvek sam zaljubljena to je i razlog što izgledam ovako.