Celebrity News

Evo šta je sin Bogoljuba Karića tražio od gostiju kao POKLON ZA SVADBU (foto/video)

Evo šta je sin Bogoljuba Karića tražio od gostiju kao POKLON ZA SVADBU (foto/video)

Nebojša Karić, sin Bogoljuba Karića, i njegova izabranica, lepa Ruskinja Ksenija pred mnogobrojnim članovima familije i prijateljima zavetovali su se juče na večnu ljubav na Kraljičinoj plaži u Crnoj Gori, a zanimljivost je da je ovo prvo i jedino venčanje na tom mestu za koje tvrde da je obasjano suncem i noću i danju.

https://www.instagram.com/p/Bmi1LhzhmYy/?hl=en&taken-by=bogoljubkaric

Među zvanicama na svadbi godine, pored svih članova porodice Karić, našli su se mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici Nebojše Karića koji su ovom prilikom doputovali iz celog sveta, sa različitih kontinenata i iz ogromnog broja zemalja poput Amerike, Rusije, Indije, Engleske, Avganistana, Kanade, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih.

https://www.instagram.com/p/Bmq5tnigg1F/?hl=en&taken-by=danijelakaric

Mnoge istaknute ličnosti, brojne diplomate i poslovni ljudi su među gostima koji uveličavaju slavlje uvažene porodice.

Skup zvanica iz ukupno tri hotela, u kojima je porodica Karić svojim gostima obezbedila smeštaj, počeo je već u 16 časova. Gosti su, potom, uživali uz Kvartet Unique muziku i koktel sve do 18 časova kada je započela svečana ceremonija sklapanja braka Ksenije i Nebojše.

Romantično venčanje dirnulo je sve zvanice, a najponosniji su bili mladini i mladoženjini roditelji, posebno Milanka i Bogoljub, dok su sestre Danica, Jelena i Nadežda prve čestitale mladencima.

Nakon svečane ceremonije venčanja upriličeno je fotografisanje gostiju s mladencima, a potom prvi svadbeni ples.

Grandiozno slavlje nastavljeno je u velikom stilu, mladu i mladoženju kao i zvanice zabavljao je bend „Peti element“, inače ruski sastav koji je nastupio po Ksenijinoj želji dok je od domaćih pevača dobru zabavu omogućio poznati pevač Aco Pejović.

https://www.instagram.com/p/Bmq2BC2Bp84/?hl=en&taken-by=aco_pejovic

- Interesantno je da je Nebojša svim zvanicama napisao da donesu samo po jednu knjigu na poklon za njegovu biblioteku. U jednom momentu brojni prijatelji iz čitavog sveta, među kojima su bili Šeici iz Katara, Omana, Egipta, Indije, kao i biznismeni iz Amerike, Rusije, Kine, Nemačke i Kanade ostali su u šoku. Neki od njih su spremili konja na poklon, drugi veoma vredan nakit, ali Nebojša nije želeo to da prihvati. Za novčani poklon je naglasio da najskuplji može da bude u iznosu od 50 dolara koji će se uplatiti kao prilog za nezbrinutu decu. Mnogi komentari među svatovima su bili podeljeni, neki su komentarisali da je pravi humanitarac kao što je to njegova majka Milanka, dok su drugi komentarisali da je prevazišao sve milijardere koji se gađaju preskupim poklonima. Međutim, svi su razumeli njegovu želju i na tome mu čestitali - ispričao nam je dobro obavešten izvor.

https://www.instagram.com/p/BjkgWHplDqR/?hl=en&taken-by=bogoljubkaric

Lep dan za poznatu familiju nastaviće se i 28. avgusta, kada će se Ksenija i Nebojša na večnu ljubav zakleti i u crkvi u Beogradu, a osim njih crkveno venčanje će imati i mladoženjine sestre – Danica Karić sa suprugom Nikolom Stoilkovićem, Jelena i Nadežda sa svojim muževima Dejanom i Goranom Lazarevićem.

Na taj dan sva deca Milanke i Bogoljuba Karića imaće veliko pravoslavno, crkveno sklapanje braka što će bez sumnje usrećiti celu porodicu.