Celebrity News

Nataša Bekvalac otkrila zbog čega je DRASTIČNO SMRŠALA!

Nataša Bekvalac otkrila zbog čega je DRASTIČNO SMRŠALA!

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Nataša Bekvalac, posle skandala sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem retko se pojavljuje u medijima.

Ipak, ona je napravila izuzetak pa je pred kamerama emisije "Ekskluzivno" ispričala kako se trenutno oseća, ali i kakvi su joj planovi za budućnost.

- Nisam se smejala samo u intervjuu, generalno se smejem - rekla je pevačica vidno raspoloženija nego ranije.

Ona je navela da je sada mršavija jer se jedi, ali i priznala da joj u oporavku mnogo pomaže porodica zbog koje se i vratila u Novi Sad.

- Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gde se najprijatnije osećaš i gde je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad pitomiji i bolji za odrastanje moje dece. Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja - navela je Nataša.

Bekvalčeva vredno radi na pripremi svojih novih pesama, a ekipi emisije "Ekskluzivno" otkrila je da će numera koju uskoro izdaje iznenaditi sve njene fanove.

- Izašla sam iz zone komfora i ušla sam u zonu rizika, pa šta mi Bog da - istakla je pevačica