Celebrity News

DECA IM NISU "UBILA" STRAST U BRAKU: Mirka Vasiljević ne isključuje ŠANSU I ZA ČETVRTO DETE

DECA IM NISU "UBILA" STRAST U BRAKU: Mirka Vasiljević ne isključuje ŠANSU I ZA ČETVRTO DETE

Glumica Mirka Vasiljević je prvi put postala mama kada je imala 20 godina, a radi još od tinejdžerskih dana kada se proslavila u filmu “Mi nismo anđeli” i seriji “Ljubav, navika, panika”.

Nakon prvog deteta, Mirka i fudbaler Crvene Zvezde Vujadin Savić dobili su i drugo, i treće, pa su danas ponosni roditelji Andreja, Adrijane i Mihajla.

- Moj izbor je bio da se mlada posvetim poslu i porodici. Ne mogu da kažem da mi je nedostajalo što sam na neki način izgubila deo detinjstva. Sama sebi sam nabila ritam i ne znam da može drugačije. Moje vreme uživanja će doći krajem tridesetih ako do tada ne postane baba! - našalila se za “Informer Hit” glumica.

Mirka i Vujadin sada imaju 28 godina, a glumica ne isključuje ni opciju da u jednom trenutku dođe i do četvrtog deteta, ali insistira na tome da
im deca nisu “ubila” strast u odnosu.

- Mi nemamo takvu situaciju jer smo bez stresa i straha odlučili da osnujemo porodicu. Vreme koje imamo samo za nas dvoje vrlo kvalitetno provodimo, jer smo dugo bili razdvojeni i sada cenimo svaki trenutak. Za decu je bitno da vide emocije između roditelja. Mama i tata se zagrle, poljube, dajemo im primer da bi i oni sutra širili ljubav u svojoj porodici - istakla je Mirka.

S obzirom na to da je Vujadin trenutno u timu Crvene Zvezde, par konačno živi ponovo u Beogradu..

- Sve ima svoje prednosti i mane. Kada je u Beogradu, dobro je što znam da će biti tu za neke važne porodične događaje. Sa druge strane, Beograd je naš grad, pa onda svako jurca na svoju stranu. Uveče budemo umorni od obaveza, pa nemamo snage ni da razgovarama i to je loša strana. U inostranstvu je potpuno drugačije. On funkcioniše: trening-kuća i ima više vremena za nas kada smo tamo, zaključila je glumica.