Celebrity News

Evo kako je Nikolina Pišek iznenadila supruga za 40. rođendan, ostaćete BEZ TEKSTA

Evo kako je Nikolina Pišek iznenadila supruga za 40. rođendan, ostaćete BEZ TEKSTA

Poznata voditeljka Nikolina Pišek poželela je da napravi iznenađenje svom partneru, pa je došla na ideju kojom se on potpuno oduševio.

https://www.instagram.com/p/BmxzzLlgQKR/?hl=en&taken-by=nikolina_pisek

Nikolina je Vidoju za 40. rođendan poklonila putovanje na Francusku rivijeru, a on je njoj organizovao nezaboravno letovanje na Hrvatskom primorju.

Popularna voditeljka Nikolina Pišek dugo je razmišljala kako da iznenadi supruga za rođendan, a onda joj je sinula odlučna ideja - putovanje iznenađenja na Francuskoj rivijeri, a onda je ona ostala bez teksta kontraudarcem - nastavkom odmora u Hrvatskoj.

- Nikolina i Vidoje su od početka jula na odmoru. Prvo su obišli francusku obalu, gde su proveli desetak dana. To je bio njen poklon za njegov 40. rođendan. A onda je usledio odmor iz bajke, kako pišu mediji iz komšijske Hrvatske.

- Vidoje je iznajmio najluksuzniji apartaman na Hvaru, gde su boravili - kaže nam izvor blizak bračnom paru i dodaje:

- Često su se mogli videti na kopnu, ali bračni par je najčešće uživao na jahti kojom su obilazili hrvatska ostrva ovog leta. Sa njima je sve vreme njihova ćerka Una, a nakon putovanja iznenađenja, porodica je nastavila odmor u Šibeniku u jednom luksuznom kompleksu privatnih vila.

https://www.instagram.com/p/BeaKhkGg-BH/?hl=en&taken-by=nikolina_pisek

- Inače, ovaj par će u septembru proslaviti pet godina od kako su se venčali u Monte Karlu - zaključio je izvor "Blica".