Celebrity News

PRESELO JOJ LETOVANJE U GRČKOJ! Viki Miljković POBESNELA, pa se javno oglasila

PRESELO JOJ LETOVANJE U GRČKOJ! Viki Miljković POBESNELA, pa se javno oglasila

Naša folk pevačica Viki Miljković otkrila je putem društvenih mreža šta je snašlo nju i njene prijatelje na letovanju, a nema sumnje da će ove njene tvrdnje iznenaditi mnoge.

- Ovako, da počnemo, dođete na odmor sa prijateljima, Grčka, Sitonija, i naiđete na katastrofu - započela je priču Viki Miljković.

- Čisto da vas opomenem, naićićete na ovakvu vrstu hrane, ništa bolje nećete naći, pa da znate - izrazila je svoje nezadovoljstvo članica žirija Zvezda Granda.

- Moj kolega Bane Mojićević je takođe sa nama. Došao je na ručak i našao samo jedno parče pice. Idemo dalje, ja ću vas izveštavati sve šta se dešava.

- Dragi moji, bolje da pazite gde dolazite, šta radite - kazala je Viki.

- Ova devojčica mašta o sladoledu. Ovde maštamo da dobijemo sladoled, moramo da sednemo u auto i da idemo pola sata da bismo našli sladoled. Njen tata je Marko Kon - spomenula je Miljkovićeva muzičara i nekadašnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji.

Po svemu sudeći Viki je, zbog uslova u hotelu u kom odseda sa prijateljima, preseo odmor, pa nije mogla da izdrži a da ne kaže šta im se desilo.