Celebrity News

Iza sebe nema ni SKANDALA ni EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA, a njena INTIMA zanima SVE!

Iza sebe nema ni SKANDALA ni EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA, a njena INTIMA zanima SVE!

- Javni servis je mesto na kojem se neguje kultura i zabava, ali takva zabava koja ne podilazi onom najgorem u čoveku, već težimo da inspirišemo čoveka na nešto što je dobro u njemu, na lepo sećanje, veselje, radost, na ljubav prema drugom čoveku – kaže za „Blic“ urednica RTS-a Olivera Kovačević.

Ona se novinarstvom bavi gotovo 25 godina, a ističe da je najznačajniji deo svoje karijere provela upravo na RTS-u.

Na pitanje da li se ikada nečega odricala, ima spreman odgovor.

– Novinarski poziv je privilegija, novinarstvo je nešto što vam otvara vrata celog sveta, i toliko ima profesija koje su teže – kao rudari, dosadnije – kao činovnici, novinarstvo je profesija i terena i kancelarije, i pre svega profesija ljudi, komunikacija sa ljudima, susreti sa ljudima koje drugi ljudi ne mogu ni da sretnu niti da sa njima razgovaraju, i to je u stvari blagoslov kada možete da radite slobodno sa svojom idejom – kaže nam u jednom dahu Olivera Kovačević.

Svojim osmehom može da vas razoruža, ali i ohrabri čvrstim stavom, te ne krije da se svaki dan susreće sa neprijatnim situacijama za koje postoji lek.

– Neprijatne situacije imate svakodnevno i iskustvo pomaže da se te situacije prevaziđu, da ne obraćate pažnju na njih, život je jači od svake neprijatne situacije – uverena je urednica RTS-a.

Teških vremena, objašnjava Olivera Kovačević, ima, ali nikada nije odustala, iako je o tome razmišljala.

– Sto puta sam razmišljala da odustanem, ali nisam, mislim da i onaj koji radi u banci ujutru kaže: “Dosta mi je svega, ja više ne želim da odem na ovaj posao”, pa ipak ide – iskrena je ova hrabra novinarka.

Tokom dugogodišnjeg staža na RTS-u dobijala je ponude, ali u svom maniru objašnjava zbog čega ih nije prihvatala:

– Bilo je mnogo ponuda, ja kada o tome razmišljam, onda je to sigurno dobra ponuda, a tada i odlučim.

O vašoj intimi se malo zna, kako uspevate da je sakrijete?

– Nemam vam se tu čime naročito pohvaliti, nemam iza sebe ni skandale ni fotografije koje bi bile urnebesne, ne skačem po stolovima, ne znam čime bih intrigirala tu naslovnu stranu koju srbija za utehu želi da vidi,ali sam čula od mnogih žena, a naročito u salonima da vole da čitaju moje intervjue to mi je bilo iznenađujuće tako da se onda ja trudim da se domišljam i smišljam kada me nešto pitaju da to bude zanimljivo neka doskočica itd – kaže Olivera Kovačević za “Blic”.