Celebrity News

BOGATO: Karići danas prave ČETIRI VENČANJA, a evo kako će biti uređen prostor u kojem će se održati FEŠTA!

BOGATO: Karići danas prave ČETIRI VENČANJA, a evo kako će biti uređen prostor u kojem će se održati FEŠTA!

U Beogradu će danas biti održano grupno crkveno venčanje nekoliko članova porodice Karić, a oni su odlučili da to bude baš na današnji dan, u čast praznika Velike Gospojine.

Pravoslavno venčanje Nebojše Karića i Ksenije Luhnove, Nadežde Karić i Dejana Lazarevića, Jelene Karić i Gorana Lazarevića, kao i Danice Karić i Nikole Stojilkovića održaće se danas u Kripti Hrama Svetog Save u 16 časova u pratnji crkvenog hora, a kako se navodi, na slavlju se očekuje preko 800 zvanica.

https://www.instagram.com/p/BfLq5WnlD5l/?hl=en&taken-by=danakaric

https://www.instagram.com/p/Bm5xUX6DN9s/?hl=en&taken-by=bogoljubkaric

Bogoljub i Milanka Karić upriličiće nakon toga prijem u vrtu Vile Milanka, koja ima veliki istorijski značaj za ovu porodicu. Uz obilje hrane i gurmanskih specijaliteta, fantastične rasvete i dekoracije, gosti će uživati u muzici čak nekoliko naših najvećih estradnih imena, a vi u nastavku možete videti kako je sve uređeno za njihov veliki dan.

https://www.instagram.com/p/Bmtq3aBDcnl/?hl=en&taken-by=bogoljubkaric

Bogoljub Karić je i juče u toku dana napravio zajedničku fotografiju sa svojom decu uz koju je napisao sledeće:

- Dragi moji, napravio sam jednu zajedničku sliku sa svojom porodicom, ispred svoje kuće, posle toliko godina nakon što sam se vratio u svoju Srbiju! Ovu prelepu kapiju koju možete videti iza nas je projektovao velikan srpske arhitekture Borisavljević 20tih godina u Parizu, a mi smo je sagradili, napravili i obnovili, a tradiciju uvek i na svakom mestu moramo da negujemo i čuvamo! A moramo da volimo i poštujemo i svoje narođenije, ruku da ljubimo i ocu i majci i da uvek imamo vremena za one koji nas najviše vole, našu decu. Vole vas i ljube Bogoljub i Milanka sa porodicom Karić!

https://www.instagram.com/p/Bm_c5aFHg_1/?hl=en&taken-by=bogoljubkaric