Celebrity News

Bila je UDATA sa 19 godina: Kežmanova nova žena ima INTRIGANTNU PROŠLOST

Bila je UDATA sa 19 godina: Kežmanova nova žena ima INTRIGANTNU PROŠLOST

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman juče je drugi put stao na ludi kamen, i to sa dugogodišnjom izabranicom Tarom Šumonjom. Poput poznatog sportiste, i njegova nova supruga iza sebe ima jedan brak.

Mateja Kežman vezu sa Tarom Šumonjom juče je krunisao brakom, a par se venčao na Adi Bojani. Iako su već četiri godine zajedno, o izabranici bivšeg sportiste javnost ne zna mnogo.

https://www.instagram.com/p/BlnkXF8lNdv/?taken-by=kezman888

- To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine - ispričao je svojevremeno izvor blizak Tari za domaće medije.

Pre Tare, Mateja je više od decenije bio u braku sa Emilijom Kežman sa kojom ima troje dece, dok je Tara bila udata za sina beogradskog advokata Ace Perišića, Milutina Mutija Perišića.

Tara, koja potiče iz imućne porodice, se za Milutina udala sa samo 19 godina. Njih dvoje poznaju se od detinjstva, imaju zajedničke prijatelje, a ljubav se rodila iz prijateljstva.

Njen bivši suprug sada radi kao instruktor kajta, a pre nekoliko godina bio je pozvan i u rijaliti.

- Taru i Mutija zna ceo Beograd. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, a zvali su ga i u rijaliti „Veliki brat“ i nudili mu nedeljni honorar od 500 evra, ali on ih je odbio - ispričao je tada izvor.

Budući da oboje često borave na Adi Bojani, gde se Tara sada i udala za Kežmana, Milutin Muti Perišić i ona su se prošlog leta sreli na ovom mestu.

https://www.instagram.com/p/BlMFjXgFjoE/?taken-by=kezman888

- Kada ju je video, ponovo su mu se vratila osećanja, ali Tara ga je otkačila. Rekao mi je da je razume jer ona sada pored Mateje ima sigurnost i sve što je oduvek želela - naveo je pomenuti izvor za jedan magazin.