Celebrity News

Bojana Rajić OŠTRO prokomentarisala kritike na račun svog izgleda

Bojana Rajić OŠTRO prokomentarisala kritike na račun svog izgleda

Nekadašnja manekenka Bojana Rajić povukla se iz javnog života i posvetila porodici, a sada je otkrila čime je u svom izgledu nezadovoljna, zbog čega je više nema u medijima, kao i kako reaguje na kritike na račun svoje kilaže.

https://www.instagram.com/p/BnCAor3HQEI/?hl=en&taken-by=bojanarajic

Bojana je za Blic Scenu otkrila koliko često se nalazi na meti kritika zbog svog vitkog tela, koje mnogi nazivaju "premršavim".

- Otkako sam se pojavila na javnoj sceni, mene kritikuju za kilažu, ali to smatram jednako neprimereno kao kritiku na račun gojaznih. Nek nas ostave na miru, takvi smo kakvi smo. Oduvek sam bila štiglić, dok mi je to u pubertetu jako smetalo, sada shvatam da ima prednosti to što ne mogu da se ugojim - rekla je Bojana i otkrila šta bi promenila na sebi:

https://www.instagram.com/p/Bmxh6FVhF5e/?hl=en&taken-by=bojanarajic

- Jedino što žalim je što sam uradila usta i to sam malo korigovala, ali još uvek tražim pravog stručnjaka da to reši. Ne dopadaju mi se. Mislim da je u donjoj još uvek nešto ostalo iako kažu da je izvađeno sve. Kada uporedim sa slikama odranije, vidim da nisu ista usta.

Bojana se ovom prilikom osvrnula i na svoje povlačenje iz medija, dodavši da ne planira da se vraća.

- Povukla sam se i ne planiram da se vraćam. Samo sam poželela mir i bila sam istrajna i dobila ga. S vremenom sam prestala da budem interesantna medijima - kratko je rekla Bojana, a zatim otkrila i koliko je teško biti majka dva dečaka.

https://www.instagram.com/p/Bk0hBg0g7i0/?hl=en&taken-by=bojanarajic

- Ne znam kako je sa devojčicama, ali nekada je jednostavno i lako, a nekada naporno. To znaju sve majke. Dečaci su možda malo tvrdoglaviji i grublji.