Celebrity News

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE JELENE ROZGE: Posle Severine, objavljene slike popularne hrvatske pevačice

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE JELENE ROZGE: Posle Severine, objavljene slike popularne hrvatske pevačice

Fotografije pevačice Jelene Rozge osvanule su na jednom sajtu eksplicitnog sadržaja. Neki spekulišu da je jedna od fotografija fotomontaža, a Jelena verujemo nije nimalo srećna zbog ovog nemilog događaja.

Kako otkriva izvor blizak pevačici, ona nije mogla da veruje kada je videla gde su se njene fotografije našle.

- Niko nije očekivao da će se njene fotografije naći na porno sajtu jer je ona oduvek bila dama. Nikada se ne bi fotografisala gola, pogotovo ne za takav sajt, a jednom kada je to uradila, to je bilo sa stilom i imalo je cilj. Radila je za jedan ozbiljan magazin i tema je bila očuvanje planete, a na intimnim delovima imala je listiće. Upitni sajt eksplicitnog sadržaja nije njen stil, a neko je možda i hteo da joj naudi - kaže za "Alo!" izvor blizak pevačici i dodaje:

- Kada je videla fotografije i kada je shvatila da svi mogu da ih pogledaju, bila je veoma besna i želela je odmah da sazna ko joj to namešta. Međutim, kada je prespavala i smirila se, shvatila je da to nije ništa strašno i da može samo da joj imponuje što neko smatra da je ona toliko seksi da bude na takvom sajtu. Fotografije jesu provokativne, ali na njima ona nije potpuno naga i nepristojna, pa je odlučila da ne diže frku i dramu.

Jedino što joj je smetalo jeste što su je poredili sa Severinom i što kruže priče da je sama plasirala fotografije jer nema nijedan hit u poslednje vreme. To apsolutno nije istina - otkriva nam izvor.

https://www.instagram.com/p/BlOEcUAAyy_/?hl=en&taken-by=rozgajelenaofficial