Celebrity News

Oduvek je znala da je ON NJEN GOSPODIN PRAVI: Pevačica priznala čime ju je glumac osvojio!

Oduvek je znala da je ON NJEN GOSPODIN PRAVI: Pevačica priznala čime ju je glumac osvojio!

Jelena Tomašević kaže da je onog trenutka kada je upoznala Ivana znala da je on pravi čovek za nju i otkriva preko čega nikada ne bi prešla i kako je ćerka Nina upotpunila njihov život.

Ona ističe da su proveli jedno uzbudljivo porodično leto.

- Imali smo veoma uzbudljivo leto, putovali, pomalo radili, svuda vodili Ninu sa sobom. Pred naš put na Krim izrazila je želju da malo ode kod baka i deka. Po povratku iz Sevastopolja, pridružili smo joj se u Kragujevcu i u Užicu.

Koliko je bilo teško očuvati brak, s obzirom na to da ste oboje javne ličnosti i da su vam paparaci stalno za petama?

- S vremenom je sve došlo na svoje. Novinari poštuju našu želju da sačuvamo privatnost i da ne možemo baš sve da delimo sa javnošću, a mi poštujemo novinare, sarađujući sa njima i deleći uzbudljive delove našeg posla i života.

Vaš brak svima deluje idealno, ali pošto ne postoje savršeni brakovi, šta je to oko čega se vas dvoje raspravljate? Šta jedno drugom zamerate?

- U svakom odnosu, bilo poslovnom, bilo prijateljskom, a naročito ljubavnom, bitno je da su partneri kompatibilni. Ivan i ja se odlično slažemo i imamo savršenu komunikaciju, a pošto oboje volimo da razgovaramo, nikada nam nije dosadno i dolazimo do sjajnih ideja i rešenja, bilo da je reč o našem poslu ili o našem privatnom životu.

Da li si na počeku veze znala da je on pravi? Čime te je Ivan privukao, a šta je to što te je zadržalo sve ove godine uz njega?

- Privukla me je njegova duhovnost, talenat i čestitost. A kad se na sve to doda i da je odličan dasa, onda sam znala da je to ono pravo.

Da li je Nina svesna da su joj roditelji poznate ličnosti i čija joj je karijere bliskija? Šta kaže kada vas gleda na sceni?

- Ovog leta je Nina najviše putovala sa mnom i Ivanom na više mojih koncerata, bila je sa Ivanom u publici, a i pre koncerta iza bine, pa je videla kako izgleda priprema nastupa, razgovarala je s muzičarima, s decom koja su prilazila da se slikaju sa mnom. Sve joj je to bilo zabavno i uzbudljivo, ali zasad nije izrazila želju da izađe na scenu.

Preko čega nikada ne bi prešla u braku?

- Partner nam je dat na duhovno sazrevanje, što je najveća svrha braka. U ljubav treba ulagati, negovati je, umnožavati je. Kada je temelj odnosa ljubav, onda se sve može rešiti.