Celebrity News

Novi IZAZOV ZA SEVERINU: Susret poznate pevačice i Milana Popovića u školskom dvorištu

Novi IZAZOV ZA SEVERINU: Susret poznate pevačice i Milana Popovića u školskom dvorištu

Ju;e je počela nova školska godina, a među uzbuđenim prvačićima ove godine u školskim klupama našao se i Aleksandar (6), sin pevačice Severine Kojić (46) i
preduzetnika Milana Popovića (51).

https://www.instagram.com/p/BnLvmM_gA7s/?hl=en&taken-by=severina

Pevačica se za razliku od ostalih roditelja pojavila s celim PR timom, a iz zagrljaja je nije ispuštao suprug Igor Kojić (31). Kako prenosi 24sata.hr, ispred škole se ranije pojavio otac deteta koji je nekoliko minuta pričao s Aleksandrovom učiteljicom o novim obvezama i školskom rasporedu, a kasnije je pomno razgledao dvorište na kojem će njegov sin verovatno igrati fudbal ili košarku s ostalom decom.

https://www.instagram.com/p/BmYpVPHgHAt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Kada je dečak ugledao oca, odmah mu je potrčao u zagrljaj, a razredna ga je upitala: “Mora da vas sin dugo nije video kada vam se toliko raduje?

– Da, od sinoć – odgovorio je sa smeškom. Na školsko igralište nakon Milana stigao je i Severinin menadžer, Tomislav Petrović iza kojeg su koračali PR-ovci. I dok se Milan informisao o školskom programu, Severina se nekoliko metara dalje igrala sa sinom.

Mališana je, sudeći po osmehu na licu, oduševilo uređenje školskog dvorišta koje je bilo ukrašeno šarenim balonima i velikim natpisom “Dobrodošli”.

Ovo je bio jedan od retkih trenutaka da se bivši ljubavni par, Severina i Milan ne susreće zbog sudskih postupaka već zbog najuzbudljivijeg dana njihovog prvačića.

Nakon što je otpratila Aleksandra, Splićanka je otišla na piće u obližnji kafić u kojem je već sedela njena dugogodišnja prijateljica Iva Todorić (42). U crno-beloj suknji i s decentnim sakoom na ramenima “čavrljala” je s prijateljicama i suprugom koji je došao u ležerno-sportskom izdanju, a onda su se pridružili ostalim roditeljima na školskoj priredbi.

S obzirom na to da joj je sin postao školarac, pevačica će se uskoro naći pred nešto drugačijim izazovima. Zato je osim nastupa čekaju i nove obveze: Aleksandru valja
pomoći da svlada sva slova, nauči brojeve, piše domaći, a treba ga i voziti u školu…