Celebrity News

O ovome je maštala: POKLON koji je Ilda Šaulić dobila od muža ZA GODIŠNJICU BRAKA ostavio je bez teksta

O ovome je maštala: POKLON koji je  Ilda Šaulić dobila od muža ZA GODIŠNJICU BRAKA ostavio je bez teksta

Pevačica Ilda Šaulić proslavila je godišnjicu braka sa svojim suprugom Bojanom Vučkovićem, a sada otkriva kako je protekla intimna proslava, kao i šta su poklonili jedno drugom.

- Ja sam dobila jedan lep komad garderobe zato što mi se to jednom prilikom dopalo. Ne znam kad je on to stigao da reaguje zato što nije ni ušao sa mnom u tu radnju kad sam ja to videla i baš me oduševio iskreno. Ja sam njega isto obradovala poklonom koji je poželeo pre par meseci, u pitanju su ručno rađene figure za šah, tako da je i on bio baš iznenađen - kaže pevačica za “Blic”, koja otkriva da je proslava bila intimnog karaktera, kao i da uvek voli da obraduje svog supruga.

- Bilo je lepo, intimno, proslava dve godine braka. To je mali staž, što bi se reklo, ali naravno da su to divne stvari s obzirom na to da mi se život potpuno promenio poslednje dve-tri godine, samim tim što sam postala i mama. Ja sam neko ko stvarno uživa u tim stvarima i volim da se slave i rođendani i sve. Volim da obradujem ljude i naravno da ni juče zato nije izostao poklon sa obe strane. To je ono što mi je posebno drago, da osluškujemo jedno drugo u nekom periodu i onda znamo otprilike šta bi taj drugi poželeo.