Celebrity News

CELA SRBIJA PONOSNA na Sanju Marinković: Putovala 6.000 km da bi pomogla SIROMAŠNOJ DECI

CELA SRBIJA PONOSNA na Sanju Marinković: Putovala 6.000 km da bi pomogla SIROMAŠNOJ DECI

Srpska voditeljka, poznata po emisiji "Magazin In" koju godinama vodi na malim ekranima, Sanja Marinković, prethodnih nedelja bila je sa članovima porodice u Zanzibaru, udaljenom oko 6.000 km od srpske prestonice.

Kako "Scena" saznaje, Sanja Marinković je boravila u veoma siromašnom delu, te je odlučila da donira veliki broj garderobe i igračaka tamošnjoj deci.

- U blizini hotela nalazi se selo u kojem se nalazi pleme Masai, koje broji oko pola miliona ljudi. Svaka žena ima desetoro dece, a dane provode tako što prodaju nakit po plažama. Žive i rade u šumi, a dok su na plažama druže se sa turistima. Poslednji dan pre povratka u Beograd Sanja je zajedno sa članovima porodice poklonila garderobu, kao i obuću. Njen sin Strahinja je sve svoje igračke dao mališanima koji se nalaze u ovom plemenu. Bukvalno sve što su mogli da im poklone su dali - kaže izvor za "Scenu".

Deca su bila oduševljena pa su joj na kraju poklonili figuricu koju su napravili samo za nju. To je ostalo kao jedna divna uspomena sa ovog putovanja. Sanja Marinković je poslednjih meseci figuru vežbanjem dovela do savršenstva, pa je mnogim ženama inspiracija, a kako izgleda na plaži pogledajte u nastavku.