Celebrity News

BEZ PREMCA - Megan Markl najbolje obučena žena sveta!

BEZ PREMCA - Megan Markl najbolje obučena žena sveta!

Časopis People je proglasio Megan Markl najbolje odevenom ženom u 2018. godini, što je priznanje koje retko dobija neko iz kraljevskih krugova.

Markl (37) koja je postala vojvotkinja od Saseksa kada se udala za britanskog princa Harija u maju, popela se na vrh liste časopisa People ispred holivudskih glumica Kejt Blanšet i Sandre Bulok, advokatice za ljudska prava Amal Kluni i rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Priznanje članu kraljevske porodice predstavlja pomak za ovaj časopis.

- Nikada nismo imali listu s članom kraljevske porodice ili s bilo kim izvan Holivuda. Međutim, kada govorimo o stilu u 2018, Megan Markl je neizbežna - rekla je urednica časopisa Andrea Lavintal za Rojters.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) дана 4. Авг 2018. у 9:54 PDT

- Njene odevne kombinacije su bile jedne od upečatljivijih ove godine, pa smo odlučili da je stavimo ne samo na listu, nego i da je proglasimo najbolje odevenom - rekla je Lavintal.

Markl, rođena u Kaliforniji, bivša je zvezda televizijske serije "Suits" i retko se pojavljivala na naslovnim stranicama časopisa i novina dok se nije verila za Harija u novembru 2017. godine.

Njihovo venčanje gledali su milioni ljudi širom sveta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Duchess of Sussex (@meghan_markle00) дана 6. Сеп 2018. у 8:45 PDT

Markl je osvojila simpatije jer je nosila kombinacije iz maloprodajnih dizajnerskih lanaca i tako zaobilazila tradicionalni britanski protokol pokazujući gole noge, gola ramena i složivši kosu u pomalo neurednu punđu na venčanju.

- Bilo da nosi običnu košulju i poderane farmerke kao svaka devojka ili dizajnersku venčanicu i tijaru kao retko koja od nas, uvek će izgledati elegantno - rekla je Lavintal.

People je takođe pohvalio i glumicu Kejt Blanšet za odevanje izazovnih, ali bezgrešnih kombinacija, Amal Kluni za "hrabre i glamurozne vlastite modne kreacije" i zvezdu filma "Ocean's 8" Sandru Bulok za koju je časopis napisao da "nikada nije izgledala čarobnije".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели celebrities? Fashion? Beauty? (@_celebrityglamcam) дана 6. Сеп 2018. у 9:05 PDT

Kim Kardašijan, koja često kombinuje ležerne kombinacije nadahnute kreacijama supruga Kanje Vesta sa onim glamuroznim koji ističu njezu liniju, u junu je američko društvo modnih dizajnera dodelilo nagradu za društvenog influensera.

- Izgledala je odlično ove godine. Drži se svoje estetike i radi ono što i želi - rekla je Lavintal.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Annette Bullock (@sandrabullock_64) дана 4. Сеп 2018. у 11:41 PDT