Celebrity News

Selena Gomez POSLE RASKIDA sa Džastinom Biberom: Ne koristim Internet

Selena Gomez POSLE RASKIDA sa Džastinom Biberom: Ne koristim Internet

Pre pola godine pevačica i glumica Selena Gomez prekinula je turbulentnu vezu s Džastinom Biberom tokom koje je ona patila od brojnih zdravstvenih problema. Ankcioznost i borba sa emocijama bili su samo jedan od pokazatelja da zgodna crnka nije na dobrom putu, a onda je okrenula novi list.

Evo kako se izvukla iz svih problema, zaboravila na bivšeg i uplovila u oazu mira.

U velikom intervjuu za časopis Elle, Selena Gomez pokazala je svoje nove lice. Vidno ozbiljnija, odraslija, zrelija i mirnija, 26-godišnjakinja je svima pokazala da ne pati za bivšom ljubavi, Biberom, te čemu se posvetila nakon raskida.

Džastin i Selena su tokom godina raskidali mnogo puta, a onda su u martu ove godine poslednji put okrenuli leđa jedno drugome. Nepomirljive razlike, neodobravanje porodice i svađe presudili su mladom paru, a on nije dugo čekao da otrči u zagrljaj drugoj.

Samo nekoliko sedmica nakon raskida, Biber se hvalio kako je u novoj vezi s manekenkom Hejli Boldvin s kojom se potom i verio. I dok su mnogi mislili da će ova informacija dotući ionako krhku i emocionalno nestabilnu Selenu, ona je postala jača nego ikada.

- Ne koristim Internet. Nisam bila na društvenim mrežama mesecima. Nemam lozinku od svog Instagram profila, nemam nikakve aplikacije na mobilnom telefonu. Nemam čak ni aplikaciju za uređivanje fotografija. Jedino čime se zabavljam je igrica Peak - ispričala je Gomez dodajući da je to njen novi način života na koji se privikla.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана 23. Јул 2018. у 10:06 PDT

- Čudno je, ali vrlo mirno. Osećam se stvarno i kao da znam ko sam zaista. Ne osećam nemir i ne napadaju me emocije već znam da ih kontrolišem. Sada kao da malo više razumem sebe. To ne znači da sam sve prevladala i da sam sve o životu naučila, ali osećam se jako dobro - nastavila je Selena, koja se prošle godine podvrgla velikoj operaciji transplantacije bubrega, a potom upala u veliku depresiju od koje se čak lečila u klinici.

- Vratila sam se jednostavnim stvarima, mislim da sam tome oduvek težila. Ključ je u jednostavnosti. Mnogo sam toga o sebi naučila, Bože, dugačak je period od 20. do 26. godine i zaista se sada osećam kao druga osoba - zaključuje Selena.