Celebrity News

FIT TRUDNICA u crvenom bikiniju: Pipa Midlton u osmom mesecu trudnoće uživa na plaži (foto)

FIT TRUDNICA u crvenom bikiniju: Pipa Midlton u osmom mesecu trudnoće uživa na plaži (foto)

Da njena trudnoća protiče u najboljem redu i da je srećna u braku, govore najnovije fotografije popularne 'kraljevske sestre' Pipe Midlton snimljene na odmoru u Toskani

Prošlo je više od godinu dana otkako je Pipa Midlton stala pred oltar i na večnu se ljubav zaklela bivšem vozaču trkačkih automobila i danas bogatom menadžeru Džejmsu Metjuzu. U junu je sestra Vojvotkinje od Kembridža svetu objavila i vest da sa suprugom čeka njihovo prvo dete.

- Srećna sam što je ovih prvih 12 nedelja trudnoće kod mene prošlo bez jutarnjih mučnina. To znači da sam sve radila kao i pre trudnoće, najnormalnije. Ali, bez obzira na to, shvatila sam da moram malo da prikočim s poslom, usporim, kao i da prilagodim svoj režim vežbanja - rekla je Pipa uz objavu srećne vesti.

Sada je već duboko u trećem tromesečju i ako je za suditi prema fotografijama snimljenim tokom letovanja popularnog britanskog para u italijanskoj Toskani, Pipi prijaju i trudnoća i brak.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KatePippamiddleton (@katepippamiddleton) дана 3. Сеп 2018. у 6:42 PDT

U crvenom je bikiniju mnoge prijatno iznenadila - izgledala je prekrasno i zdravo, čak je sijala onim pravim trudničkim sjajem kojim sjaje samo buduće majke.

Pored njihovih fotografija s letovanja, objavljenim na Instagramu, njihovi pratitelji su u polušali ipak malčice zamerili Džejmsu što svojoj ženici, kojoj je sada stomak već poprilično narastao, ne pomaže oko razmazivanja kreme za sunčanje po telu, umesto što tipka po mobilnom ili čita novine...