Celebrity News

Da li biste ga prepoznali? Ovako danas izgleda drvoseča iz Cecinog spota za pesmu "Idi dok si mlad"

Da li biste ga prepoznali? Ovako danas izgleda drvoseča iz Cecinog spota za pesmu "Idi dok si mlad"

Spot za pesmu Svetlane Cece Ražnatović  "Idi dok si mlad" objavljen je pre 21 godinu, i tada je izazvao burne reakcije. Dame i danas pamte zgodnog drvoseču kojeg je u spotu igrao Đorđe Duvnjak.

Đorđe je imao 23 godine kada se pojavio u ovom spotu, i tada je bio jedan od naših najuspešnijih manekena. Igrao je drvoseču kog Ceca nalazi u šumi i dovodi u veliki grad, tada mu se život menja iz korena.

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao.

Ovako je Ceca ispričala kako je izgledao susret sa Đorđem.

- Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala "Idi dok si mlad" učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. Njemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji - ispričala je Ceca.