Celebrity News

Novak PONOVO naterao sportsku javnost širom sveta da mu se pokloni! (video)

Novak PONOVO naterao sportsku javnost širom sveta da mu se pokloni! (video)

Ponovo je Novak naterao sportsku javnost širom sveta da mu se pokloni i ućutkao sve koji su sumnjali u njega da se više neće vratiti u vrh tenisa.
Osim toga što je ponovo pokazao kako je veliki na terenu, Novak je jednim gestom pokazao i to kakav je van terena.

Nakon što je pobedio svog velikog rivala Huana Martina Del Potra, koji je i njegov veliki prijatelj, Novak je, videvši da Argentinac neutešno plače na svojoj stolici u

mraku, kada su ugašena svetla i sve se pripremalo za ceremoniju dodele pehara, prišao svom protivniku i zagrlio ga najiskrenije od srca u pokušaju da ga uteši.

Nije Delpo mogao da se smiri, a još teže mu je bilo kada mu je Novak iskreno prišao i zagrlio ga kao svoje dete. Šta mu je Novak šapnuo, ostaće nam misterija, ali nema sumnje da su to bile samo reči utehe i ohrabrenja za ranjivog Argentinca.

Svima je bilo poznato kako su njih dvojica veliki prijatelji, a Novak je ovim gestom to ponovo potvrdio.

A Huan Martin del Potro je nakon Novakove pobede i dodele pehara odao priznanje Novaku za novu titulu na US openu.

– Nije mi lako da pričam sada, ali sam veoma srećan da sam bio u prilici da odigramovo finale protiv svog idola i velikog prijatelja. On zna da mi je jedan od omiljenih tenisera i da volim da ga gledam kako osvaja velike trofeje. Čestitke njemu na sjajnom partiji i celom njegovom timu – rekao je Del Potro na ceremoniji dodele pehara.