Celebrity News

OZBILJNE PRETNJE Bijonse i Džej Ziju: Od života ću vam napraviti pakao

OZBILJNE PRETNJE Bijonse i Džej Ziju: Od života ću vam napraviti pakao

Džordž Cimerman (34) koji je pre pet godina ubio nenaoružanog Trejvona Martina (17), a potom bio oslobođen optužbi, navodno je slao preteće poruke upućene pevačici Bijonse (37) i njenom suprugu Džeju Ziju (48).

Cimerman je bio pripadnik "građanske straže", koju čine volonteri u bogatijim predgrađima američkih gradova. Krajem februara 2012. godine Trejvon (17) se vraćao iz prodavnice, kada ga je Cimerman zaustavio i pitao šta tu traži. Verbalno su se sukobili pa je došlo i do tuče, tokom koje je Cimerman izvukao pištolj i pucao u mladića, koji je ubrzo preminuo.

Ovaj slučaj je podgrejao rasne odnose u Americi, pogotovo kada je posle tronedeljnog suđenja porota odlučila da Cimerman nije kriv i da je ubistvo počinio u samoodbrani. Nekoliko nedelja nakon puštanja na slobodu, Cimerman je priveden zbog prebrze vožnje i posedovanja oružja, a krajem te godine i zbog nasilja u porodici.

Sada je Džordž slao agresivne poruke privatnom detektivu Denisu Vorenu, koji je za potrebe dokumentarnog serijala o ovom mladiću zvao sve one koji će se u njemu naći.

View this post on Instagram

A post shared by Worldwide Raw News (@worldwide_raw_news) on Sep 10, 2018 at 9:28am PDT

Serijal se zove Rest in power: The Trayvon Martin Story, a izvršni producent je pevačicin muž Džej Zi. U seriji se naime radi o događajima koji okružuju tragičnu smrt Trejvona Martina.

Voren je naime od Džordža primio dosta zlonamernih poruka, od kojih su neke bile i govorne. Takođe je zvao potencijalne goste u seriji kako bi ih upoznao sa situacijom.

U jednoj poruci Džordž je Bijonse nazvao "siromašnom k**om "i zapretio njoj i njenom suprugu.

- Ako ikada u životu vidim nekoga od njiho dvoje, naći će se u ustima aligatora - napisao je Džorž ovom privatnom detektivu i dodao da će im prirediti pakao od života, prenosi Dejli mejl.

Džordž je u maju optužen za uhođenje i uznemiravanje privatnog detektiva. A utvrđeno je da je poruke slao još jednom izvršnom producentu serije Majklu Gasparu, te u njima pretio da će mu "poslati" porodicu Đenoveze, najmoćniju mafijašku porodicu na svetu, da se sa njim obračuna.

To je inače jedna od pet porodica koja dominira kriminalom u Njujorku.