Celebrity News

Sudbina ili sreća? OVI poznati parovi su se upoznali na SASTANCIMA NA SLEPO

Sudbina ili sreća? OVI poznati parovi su se upoznali na SASTANCIMA NA SLEPO

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Megan Markl i Princ Hari

Čak se i kraljevske romanse rađaju na sastancima na slepo! U prvom zajedničkom intervju, Megan i princ Hari otkrili su da su se upoznali preko sastanka organizovanog od strane zajedničkog prijatelja, koji im nije rekao sa kojom osobom će se upoznati.

Ni prinčevi nisu imuni na nervozu kada im se neko sviđa, pa je tim povodom Hari izjavio:

- Bio sam prijatno iznenađen kada sam ušao u prostoriju i ugledao je, mada me je to unervozilo jer sam znao da ću morati da se potrudim kako bih joj se dopao.

Bred Pit i Dženifer Aniston

Iako njihova ljubav nije potrajala, dok su bili zajedno Bred Pit i Dženifer Aniston važili su za najpopularniji holivudski par. Njihova romansa takođe je započeta na sastanku na slepo, koji su organizovali njihovi agenti.

Rajan Renolds i Blejk Lajvli

Prvi sastanak Rajana Renoldsa i Blejk Lajvli desio se kao scena iz filma romantične komedije. Naime, Rajan i Blejk su u tom trenutku bili sa drugim ljudima na "duplom sastanku", odnosno druženju parova. Po nesreću za njihove tadašnje partnere, iskre su poletele, i glumci su se zaljubili na prvi pogled, i od tada su zajedno.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

Bivša manekenka Viktoriaz Sikrita Žizel Bundšen, i njen muž, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, takođe su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, samo par nedelja nakon Brejdivog rastanka sa glumicom Brižit Mojnaham. Provodadžisanje prijatelja se iplatilo, i tri godine nakon spajanja, Žizel i Brejdi su venčani sa troje dece.