Celebrity News

U društvu plavuše: Tom Kruz nakon 6 godina ponovo ima devojku?

U društvu plavuše: Tom Kruz nakon 6 godina ponovo ima devojku?

Holivudski glumac, Tom Kruz, viđen je kako u društvu nepoznate plavuše dolazi na set snimanja novog filma. Glumac je ranije ove godine slomio nogu pa se nakon oporavka vratio svojim poslovnim obavezama.

Misteriozna devojka gledala je celo vreme u pod i sakrivala se od fotografa, a on nije previše mario za paparace. Tom je prekinuo s glumicom Kejti Holms još pre šest godina pa se od tada nije povezivao ni s jednom drugom ženom. Njegova biša žena ipak je okrenula novi list u životu pa se upustila u ljubavnu vezu s Džejmijem Foksom.

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomcruise (@tomcruiseuniverse) on Sep 11, 2018 at 7:36pm PDT

Inače, od kako se se rastali Tom nije video svoju 12-godišnju ćerku, a razlog tome je njegova vera. Naime, Tom Kruz je verovatno najpoznatiji član kontroverzne sajentološke crkve. Iako je mnogo puta izjavljivao kako mu je upravo sajentologija promenila život i pomogla u mnogim teškim situacijama, čini se kako mu je neke stvari u životu ipak oduzela.

Tom nije vidio ćerku već šest godina jer mu vera ne dozvoljava da održava kontakt s članovima porodice koji ne pripadaju crkvi. Tom i Kejti Holms bili su u braku od 2006. do 2012. godine tokom kojeg su dobili ćerku Suri. Izvor blizak Tomovoj porodici tvrdi:

- Bez obzira na sve, Suri i dalje voli svog oca, prirodno je da želi da bude uz njega. Suri je nekoliko put preklinjala oca da je poseti. Kako stvari stoje, bez uspeha.