Celebrity News

Nije je TUKAO, SVAĐA JE ZBOG PSA: Muž Anabele Atijas OTKRIO ZBOG ČEGA SU PRIVEDENI

Nije je TUKAO, SVAĐA JE ZBOG PSA: Muž Anabele Atijas OTKRIO ZBOG ČEGA SU PRIVEDENI

Cela Srbija bruji o tuči Anabele Atijas i njenog supruga Andreja Atijasa koju je pevačica sinoć prijavila nadležnim organima, zbog čega su oboje završili u policiji.

Andrej Atijas je u javnost rešio da iznese šta se zapravo dogodilo, a tvrdi da do tuče između Anabele i njega nije došlo.

On kaže da ga supruga nije prijavila policiji već da su to učinile komšije zbog, kako kaže, vike u stanu.

- Ne dajem nikakve izjave, pišite šta hoćete ali će neko morati da odgovara za ovo što se piše - reko nam je vidno iznerviran Andrej Atijas.

Nakon niza pitanja i insistiranja da pojasni otkud onda prijava za nasilje u porodici ako se ono nije desilo, pomalo nevešt, odgovorio je:

- To je budalaština. Posvađali smo se oko Cuke (psa, prim.aut) i ja sam malo jače vikao - kaže i dodaje da je policija došla u stan i nakon što je izvršila uviđaj, otišla.

- Pa zašto me nisu priveli ili zadržali ako sam je pretukao - pita se on.

Podsetimo, Anebela i Andrej su se posvađali zbog psa, a onda je, navodno, on nju ošamario a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone već da se pomire.

Nadležni organi će u narednom periodu odlučiti da li ima potrebe za izricanje neke od hitnih mera u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici poput zabrane komuniciranja i zabrane prilaska.