Celebrity News

Borku Tomović u seriji "Istine i laži" menja Sofija Juričan, a evo šta ona kaže o liku Vanje

Borku Tomović u seriji "Istine i laži" menja Sofija Juričan, a evo šta ona kaže o liku Vanje

U novim epizodama serije “Istine i laži” na Prvoj, Sofija Juričan je zamenila Borku Tomović, koja je do sada tumačila lik psihijatra Vanje Bakić. Sofija otkriva da joj je drago što je postala deo ekipe ove serije, koju voli da gleda.

- Borka i ja smo privatno dobre drugarice i kada su mi ponudili ulogu koju je ona tumačila u prvoj sezoni, pitala sam je za mišljenje. Rekla mi je da će sve biti super i da ja samo idem dalje. Komentarisali smo i neke detalje oko uloge - priča Sofija za “Blic TV magazin”.

Inače, u novim epizodama Vanji se život menja iz korena. Mnoge njene predrasude, koje je imala u životu, moraće da preispita ali i da ponovo uspostavi neki vrednosni sistem, jer će je događaji na to naterati. Interesantno je da će ovaj lik imati mnogo više prostora u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Juričan (@sofijajurican) on Aug 20, 2018 at 1:58pm PDT

- Očekivanja, naročito kada se neki lik voli i kada je već postavljen i prihvaćen od publike, mnogo su veća. Puno je lakše kada ste od početku u projektu. Ipak, pošto su “Istine i laži” franšiza, onda se svi likovi moraju pridržavati određenog zadatka. Postoje neke karakterne osobine koje su zadate i koje svako od glumaca mora da poštuje. Na koji način će odigrati glumac to je stvar senzibiliteta i dodavanja nijansi - naglašava glumica i dodaje da već mesec dana snimaju drugi ciklus serijala i da se oseća izuzetno dobro.

Pošto uskoro počinje pozorišna sezona, zanimalo nas je kako će Sofija uskladiti svakodnevna snimanja serije i igranje predstava.

- Biće malo naporno, ali sam navikla na to. Nikada nisam radila samo jedan projekat, tako da to nije ništa neobično.

Inače, glumica i njen suprug Radomir Nikolić imaju patuljastog šnaucera Džonija koji već igra u predstavi “Veliki Džoni”. Za sada, ovaj već “oprobani glumac” se neće pojaviti u seriji.

- Možda bi bilo zanimljivo da bude gost u jednoj epizodi, ali videćemo. Nismo razmišljali o tome - kaže glumica koja je omiljena među kolegama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Juričan (@sofijajurican) on Jun 26, 2018 at 12:17pm PDT


- To je važnije nego sve ostalo, jer najvažnije je biti dobar čovek, prijatelj i kolega. To je jedino što se računa. Život je toliko kratak i toliko je sve relativno. Dok smo svi na ovoj planeti, treba da budemo zajedno i nikome ništa niko da ne uzima. Jednostavno, treba da uživamo u životu.

Sofija otkriva i da će zajedno sa suprugom raditi nastavak Kesićeve novogodišnje dečje predstave “Čarobni kliker”.

- U emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem” radimo priloge, po potrebi. Saradnja sa Kesićem je fenomenalna. Snimanja idu brzo i lako, a tu su uvek rad i zabava na prvom mestu - naglašava glumica, koja je leto provela i ove godine porodično na Krfu, sa koleginicom Goricom Popović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Juričan (@sofijajurican) on Jun 22, 2018 at 1:47pm PDT