Celebrity News

Nina Janković OVOM fotografijom raznežila javnost: Ovako uživa u roditeljstvu!

17/09/2018

Nina Janković OVOM fotografijom raznežila javnost: Ovako uživa u roditeljstvu!

story

Već nekoliko puta imala je priliku da privuče pažnju javnosti, a posebno svojih fanova neverovatno intimnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama

Uskoro će pet meseci kako je mlada glumica Nina Janković postala majka. Ona je na svet donela sina Vukašina, a od tada se povukla iz javnosti, piše Glossy.

https://www.instagram.com/p/Bnt9ZpfnjU_/?taken-by=janxnina

Ne krije da uživa u roditeljstvu, kao i da se maksimalno posvetila porodici i odrastanju svog sina. Međutim, mi ćemo svakako imati priliku da je gledamo i u trećoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca".

https://www.instagram.com/p/Bm8jyr5nrb8/?taken-by=janxnina

Već nekoliko puta imala je priliku da privuče pažnju javnosti, a posebno svojih fanova neverovatno intimnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Iako se trudi da u medijima ne govori previše o svojoj porodici, Nina neretko pokazuje kako izgleda biti majka i šta to njoj znači.

Ovog puta to je jedna fotografija nje i Vukašina kako uživaju na plaži u letnjem danu. Fanovi su požurili da Nini upute samo reči hvale, dok mnogi ne kriju koliko su se raznežili ovakvim prizorom.

https://www.instagram.com/p/BnwhHuBHPXI/?utm_source=ig_embed