Celebrity News

Bivši supružnici NA SUDU ZBOG STANA OD 300.000 €: Darko udario tamo gde će Anu BAŠ ZABOLETI!

Bivši supružnici NA SUDU ZBOG STANA OD 300.000 €: Darko udario tamo gde će Anu BAŠ ZABOLETI!

Mlada folk zvezda Darko Lazić stavio je tačku na zajednički život sa koleginicom Anom Sević početkom godine, ali još nije i zvanično razveden.

https://www.instagram.com/p/Bm_hWcUhids/?utm_source=ig_embed

Kako pišu mediji, brakorazvodna parnica i dalje traje, jer Darko i Ana ne mogu da se dogovore oko podele imovine.

- Ana je računala na to da će Darko njoj ostaviti veliki stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno živeli tokom braka i da će u njemu moći lagodno da živi sa svojom naslednicom Lorenom. Međutim, Darko je previše novca dao za taj stan, priča se oko 300.000 evra, da bi ga tek tako njoj ostavio, zato je rešio da sudskim putem reše to pitanje. Dok on traži da stan ostane njemu, ona pak zahteva da stan ostane njoj, jer će u njemu živeti sa njihovom ćerkom Lorenom. To traje mesecima, a kraj sudskog procesa se ne nazire. Tek kada budu rešili pitanje stana onda će biti i zvanično razvedeni - otkriva zizvor blizak nekadašnjem paru i objašnjava kako oni trenutno funkcionišu.

https://www.instagram.com/p/Bn1j125hCht/?utm_source=ig_embed

- Dok sud ne odluči kome ostaje luksuzna nekretnina, u njoj žive Ana i Lorena. Upravo zbog cele ove situacije se nedavno naljutila na komšije, kada su sa interfona skinuli prezime Lazić, jer zapravo, stan još nije njen. Dok Ana boravi u još uvek Darkovom stanu, pevač živi u svom drugom stanu, koji se takođe nalazi u Beogradu i povremeno odlazi u Brestač, gde je sagradio kuću. Dok su bili u braku, Darko je stan u kojem sada živi u prestonici izdavao, a sada u njemu boravi sa novom devojkom. Kupio ga je pre nego što je upoznao Anu, pa na tu nekretninu Ana zakonski nema pravo. Među njima su se pogoršali odnosi zbog stana, i viđaju se samo kada Darko treba da se vidi sa Lorenom. Ćerka malo provodi vreme sa majkom, malo sa ocem, a starateljstvo će verovatno Darko prepustiti Ani - tvrdi izvor.