Celebrity News

Marijana Mićić o ulozi u seriji "Šifra Despot": Gluma se definitivno ne uči na fakultetu

Marijana Mićić o ulozi u seriji "Šifra Despot": Gluma se definitivno ne uči na fakultetu

Marijanu Mićić ćemo i ove jeseni gledati u seriji Radoša Bajića, ali i u dečijem takmičenju "Pinkove zvezdice".

O saradnji sa Radošem, Marijana ima samo reči hvale.

- Ne mogu da kažem da je strog, ali je veoma profesionalan i ono što napiše i zamisli nije bez razloga. Ukoliko imate dobar predlog, usvaja ga - kaže Mićić za "TV Novosti".

O snimajućim danima, Marijana ushićeno govori, a ono što joj jedino smeta jeste rano ustajanje.


- To je ustajanje u četiri ili pet ujutru. Moj organizam se već oko podneva gasi, posebno nakon ručka. Međutim i to se prebrodi. Inače dani snimanja su super, dođete na šminkanje, čekaju vas kafa i doručak, zatim snimamo i to sve traje oko 12 sati - otkriva Marijana.

Ona kaže da glumu i televiziju ne može da razdvoji, jer glumu voli od kako zna za sebe.

- Ipak, u oktobru će biti tačno 15 godina kako sam u medijima i kako radim na televiziji i to je mediji koji ne možeš da ne voliš. Ne bih volela da dođem u situaciju da moram da biram, jer sam televiziju mnogo zavolela.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Popularna srpska glumica Marijana Mićić, koja se poslednjih godina posvetila radu u pozorištu, u vikend-seriji "Šifra Despot" dobila je ulogu Milenine najbolje drugarice Žane, vlasnice salona venčanica. Prvo Marijanino pojavljivanje je u osmoj epizodi "Zbogom oružje", koja se emituje u subotu 3. marta u 21 čas samo na TV Pink! @rados.bajic.officialpage , @aluracbajic , @nedeljko.bajic.24 , @contrast.studios , @tamarakrcunovic , @jelenabajicjocic , @pjocic , @branka.selic , @proces_teatar , @rtvpinkofficial , @micicmarijana #sifradespot #serija #vikendserija

Објава коју дели Šifra Despot TV serija (@sifra.despot) дана 1. Мар 2018. у 6:33 PST

Marijana smatra da se gluma ne uči na fakultetu, već da se tako nauče osnovne stvari i da je to zanat koji se uči radom.

- Tako sam ja na svakom projektu, bila to pozorišna predstava, serija ili TV emisija uvek nešto novo naučila. Bitno da posmatrate i upijate.