Celebrity News

Anastasija KAO SAV NORMALAN SVET: Ne izigravam neku veliku zvezdu

Anastasija KAO SAV NORMALAN SVET: Ne izigravam neku veliku zvezdu

Ćerka naše najveće muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović krenula je stopama svoje majke i počela da gradi muzičku karijeru.

Nakon velikog uspeha njenog prvenca "Savršen par", Anastasija vredno radi na pripremi svoje druge pesme, a pred kamerom emisije o poznatima "Premijera", Ražnatovićeva je otkrila da živi sasvim normalan život i da ne doživljava sebe kao veliku zvezdu.

- Ja sebe ne doživljavam tako da sad neko meni ne može da priđe, ili da treba da bežim od ljudi, da izigravam ne znam kakvu zvezdu. Navikla sam na to da me ljudi prepoznaju jer sam od malena u novinama, znaju kako izgledam, da sam ćerka naše najpopularnije pevačice. Nije mi to ništa strano ali to ne znači da ne mogu da se prošetam Knez Mihailovom ili šoping centrom, normalno mogu da komuniciram sa svakim - rekla je Cecina ćerka.

Njen brat, Veljko Ražnatović, ima ambicije da piše tekstove koje bi Anastasija otpevala, ali mlada zvezda u usponu ističe da, bar za sada, ne planira da Veljka angažuje kao tekstopisca.

- Za sad mi nije potrebno, ali ako zagusti, definitivno da. Očekivala sam da će se pesma svideti mlađim generacijama, ali za divno čudo desilo se da se i starijima dopalo, meni je apsolutno drago - istakla je Anastasija.

Ona je otkrila i da je prezadovoljna spotom koji je snimila za svoj prvi singl i da je sve ispalo baš onako kako je planirala.

- Pre nego što sma imala tekst pesme, znala sam da želim da mi spot bude kao neki mali film. Nešto drugačije, čega nema kod nas, spot je onakav kako sam zamišljala i prezadovoljna sam - navela je Ražnatovićeva.