Celebrity News

Svadba za pamćenje: Stevan Anđelković za svoje venčanje izdvojio OGROMNU SVOTU NOVCA

Svadba za pamćenje: Stevan Anđelković za svoje venčanje izdvojio OGROMNU SVOTU NOVCA

Burme, čak dve venčanice, mladoženjino odelo, burme od belog zlata, bend Ace Sofronijevića, te splav sa 350 zvanica… izašli su kao jednosoban stan u srpskoj prestonici.

Stevan Anđelković za svoje venčanje i svadbeno veselje izdvojio “tričavih” 40.000 evra.

- Mesto na splavu na kojem je Stevan upriličio proslavu staje 60 evra po osobi, što znači da je njega samo sala sa ićem i pićem izašla 21.000 evra. Budući da je bend Aleksandra Ace Sofronijevića jedan od najskupljih i u isto vreme najboljih i najmnogobrojnijih, prilično skup. Njihova se cena, u zavisnosti od broja članova koja se na bini nalazi, kreće od 6.000- 15.000 evra. Torta na nekoliko spratova, venčano prstenje te toalete, frizure, Natašina šminka… koštale su oko 40.000 evra, ali Stevan nije zažalio - ispričao je izvor blizak porodici Anđelković koji je insistirao na anonimnosti.

- Steva je skroman i nikada u javnosti nije potencirao šta je kupio i koliko je nešto platio. On ne želi da se o tome piše - rekli su izvori.

Svadba, koja je trajala do duboko u noć, zvanicama će ostati u sećanju kao jedna od najveselijih i najlepših. Gosti, među kojima najviše pripadnika estradne scene, utrkivali su se ko će se prvi latiti mikrofona. Ana Bekuta je po želji mladenaca među prvima otpevala svoju baladu “Treba vremena”, nakon koje je nizala i ostale svoje hitove. Milica Todorović koja je kumova ovoj ljubavi ali i venčanju, bila je najveselija. Otkrila je da će Stevan biti i njen kum kada se ona bude zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Milošu.

- Steva je moj najbolji drug ikada. Ne vidim ko bi drugi mogao da bude moj kum. Šta fali da to bude dvojno kumstvo, ja njemu a on men - rekla je lepa Kruševljanka koja se presvukla čak dva puta. Baš kao i mlada, Nataša Ivković, sada Anđelković.