Celebrity News

Anabela Atijas proživljava PAKAO, Andrej joj dolazi na vrata, moli za oproštaj

Anabela Atijas proživljava PAKAO, Andrej joj dolazi na vrata, moli za oproštaj

Pevačica je danima na lekovima i u depresiji zbog skandala koji njena ćerka pravi u rijalitiju i što pati za Slobodanom Radanovićem. Istovremeno probleme joj pravi suprug Andrej Atijas, kojeg je prijavila za prodično nasilje i izbacila iz stana, ali on ne bira sredstva da je privoli na pomirenje.

Pevačicu Anabelu Atijas poterao je maler otkada joj je ćerka po drugi put ušla u rijaliti. Iako se nije slagala sa tom njenom odlukom, ipak nije želela da je sputava, a zbog toga sada plaća danak. Osim što ne može da je gleda kako pravi skandale i budalu od sebe pateći za Slobom, ona je u potpunom šoku šta joj se dogodilo sa suprugom Andrejem Atijasom koju je nasrnuo na nju.

- Anabela je već danima na lekovima i ne ustaje iz kreveta. Ne želi nikoga da vidi i plače non-stop. Preživljva pravi pakao zbog Lune i Andreja. Sve ju je to dotuklo, naročito što je zbog Lune i napada da je ljubavnica bila na meti osude prethodnih godinu dana, a sve se sada nastavlja. Teško joj je jer ne može više da gleda dete kako pati i grca u suzama i nervnom rastrojstvu u rijalitiju, a s druge strane ona sama ima probleme u braku - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

Andrej joj dolazi na vrata, moli za oproštaj

- Nakon incidenta, ona je izbacila Andreja iz stana, ali on na sve načine pokušava da se pomiri sa njom. Uplašena je šta bi mogao da uradi, naročito kada se napije jer je svesna kako tada razmišlja. Svesna je da on zna da ona nema ko da je zaštiti, a u stanu je sa dve ćerkice. Anabela je poslednjih godinu i po dana doživljavala različite scene kada je Andrej u pitanju jer se nije treznio ni danju, ni noću. Sada je još gore, pijan joj dolazi na vrata, lupa u pola noći i šalje svakakve poruke. Ne znam kako da joj pomognem, niti jede, niti pristaje da potraži pomoć. Pije lekove na svoju ruku.

Anabeli najviše pomažu bivši muž Gagi i jedna starija gospođa.

- Gagi dolazi svakodnevno, brine o njihovoj ćerkici Nini, ali i o Blankici, koju Anabela ima sa Atijasom. Digao je ruke, pa samo odrađuje obaveze i ide u kupovinu. Žena koja dolazi da čisti kuću kaže da je nikada takvu nije videla, da u njenom braku sa Andrejem već duže vreme ne funkcionišu stvari, ali da je najveći problem alkoholizam. Pre nego što se dogodio incident sa Andrejem, ona je htela da traži od “Pinka” da omoguće Luni razgovore sa njenim psihijatrom i da joj promene dozu lekova ako je potrebno. Krivi sebe što je nije sprečila da uđe u rijaliti, uplašena je da će Luna posle nekoliko nervnih napada potpuno izgubiti živce i da joj povratka u “normalno stanje” neće biti - kaže pevačicina prijateljica, koja je zabrinuta.

Uplašena za ćerkino zdravlje

- Svašta je ona preko svojih leđa pretrpela, ni sa Gagijem joj nije bio sladak brak, ali ovo sada ju je dotuklo. Zaplela se kao pile u kučine. Brine za Lunino zdravstveno stanje, a s druge strane ne zna šta će da radi s mužem. Svesna je da se on neće promeniti i da će sukobi biti sve ozbiljniji, ali ona stalno ima potrebu da nekome pripada i bojim se da će zbog toga popustiti i tako napraviti grešku.

Anabela nije želela da odgovara na naše pozive i poruke, a Anrej nam je kratko poručio da pokušava da se pomiri sa njom i da trenutno ne živi u porodičnom stanu.

- Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali verujem da će mi pružiti šansu. Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap alkohola, ali svakako ću smanjiti jer želim da sačuvam porodicu - tvrdi Andrej.

Anabela i Gagi ne rade zbog Lune

Pored problema koje ima zbog ćerke i supruga, Anabela je u teškoj finansijskoj situaciji.

- Nju retko angažuju da peva, Gagi u tome ne može da joj pomogne, dok je Andrej prilično neozbiljan. Nakon što se svađala zbog Lune u prvoj sezoni “Zadruge”, više nije dobila nijedan poziv za nastup - kaže naš izvor.

Priču pevačicine prijateljice u jednom trenutku potvrdila je i Luna, koja se šapatom jadala Vladi:

- Moram da pazim kako se ponašam. Moja mama zbog toga trpi. Moji roditelji ne rade zbog mene, znaš li koliko me to boli jer ne mogu da rade zato što sam ja uradila to što sam uradila.