Celebrity News

Bez dlake na jeziku: Aca Lukas prvi put progovorio O NAPUŠTANJU Zvezda Granda

Bez dlake na jeziku: Aca Lukas prvi put progovorio O NAPUŠTANJU Zvezda Granda

Aca Lukas odlučio je da više ne želi da bude deo najgledanijeg muzčkog takmičenja u regionu Zvezde Granda, u čijem žiriju je sedeo punih pet godina. I dok se u medijima spekulisalo da je ovu odluku doneo nakon svađe sa nekim kolegama, ali i direktorom ove produkcije Sašom Popovićem, Lukas otkriva prave razloge odlaska.

Lukas je za domaće medije izjavio da je jedan od razloga zbog kojeg nije deo ovog takmičenja to što ga mrzi da snima.

- Nisam u žiriju zato što mi se ne sedi više tamo, dosta je bilo. Mrzi me da sedim i snimam po ceo dan - izjavio je pevač, dodajući da se pravi razlog nikada neće otkriti.

- Samo Saša Popović i ja znamo prave razloge i što se mene tiče, to će zauvek ostati tajna. Njemu sam poslao jednu dugačku poruku, u kojoj sam napisao sve što sam imao i gde sam mu saopštio da na mene ne računa ove sezone. Što se tiče sadržaja te prepiske, nikada neće izaći u javnost - otkriva Lukas.

On kaže i da smatra da je Popović napravio grešku kada mu je tražio zamenu.

- Bolje da nikog nije pozvao da sedi umesto mene, nego što je angažovao Đorđa Davida. Velika je razlika u našim karakterima, principima i načinu žiriranja, a ljudi će ga stalno porediti sa mnom. Ja sam bio spreman sa svakim da uđem u klinč, a on je drugačiji tip. Njega znam duže od svih članova žirija i imam izgrađeno mišljenje o njemu - iskreno priča Lukas, prenosi Srpski Telegraf.