Celebrity News

Ketrin Zita-Džouns čestitala suprugu rođendan i ŠOKIRALA svet: I čudnije stvari su se događale

Ketrin Zita-Džouns čestitala suprugu rođendan i ŠOKIRALA svet: I čudnije stvari su se događale

Poznati holivudski par Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas u utorak su zajedno proslavili rođendan koji im pada na isti datum. Tim povodom lepa glumica čestitala je suprugu rođendan prisetivši se jedne od njegovih poznatijih uloga

Ona je u utorak proslavila svoj 49. rođendan, a on je isti taj dan navršio 74. Supružnici su imali mnogo razloga za slavlje, a tim povodom slavna glumica javila se brojnim obožavateljima putem društvenih mreža.

Objavila je video isečak iz filma 'Američki predsednik' u kojem je glavnu ulogu odigrao upravo Majkl i uz to napisala:

- Srećan rođendan samo mom predsedniku. Pretpostavljam da me to onda čini prvom damom! I čudnije stvari su se događale, pokušajte da pogodite!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана 25. Сеп 2018. у 9:03 PDT

Nije dugo trebalo da strani mediji počnu da pišu kako je poznata crnka ovim najavila kandidaturu svoga supruga i slavnog glumca za budućeg predsednika Amerike.

Inače, Daglas je osim u Holivudu mnogo godina je aktivno delovao unutar organizacije UN, koja je smeštena u Njujorku. Još davne 1998. imenovan je glasnikom mira i nedavno dobio titulu najdužeg staža na toj poziciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана 25. Сеп 2018. у 7:50 PDT

Lepa glumica je nedavno priznala kako želi da uživa u plodovima svog rada, kao i sjajnom životu koji je izgradila s Majklom Daglasom.

- Život mi je stalna sreća jer imam dvoje prekrasne dece i zdravog, srećnog muža. Sve je dobro i neću biti skromna u vezi toga - rekla jeKetrin Zita-Džouns, i dodala kako sada želi malo da slavi svoj uspeh.