Celebrity News

Danas slavi "divan dan": Goca Tržan ima samo jednu želju za svoj rođendan

Danas slavi "divan dan": Goca Tržan ima samo jednu želju za svoj rođendan

Mnogi bi rekli da ima sve- srećnu porodicu, zdravo i vredno dete, uspešnog i lepog muža i da joj ništa drugo ne treba. Na svoj 43. rođendan Goca Tržan je saglasna sa tim, ali jednu želju ima već duže vreme i nikako da joj se ostvari.

- Želim bebu u narednih godinu dana. To mi je jedina želja za rođendan- iskrena je Goca.

Iako su mnogi očekivali da su joj ćerka Lena ili suprug Raša prvi čestitali rođendan, istina je u potpunosti drugačija.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 14, 2017 at 7:27am PDT

- Prva mi je čestitala svekrva, verovali ili ne. Muž je zakasnio - rekla je Goca kroz smeh.

Danas će imati čak dva nastupa pa je i logično da će rođendan slaviti na svojim svirkama, ali ona ističe da će divan dan obeležiti i na svoj način.

- Slaviću sa svojim gej drugovima- veselo i duhovito je dodala Goca. Kako i ne bi bila takva kada je danas njen dan.

Goca je prvo napravila sjajnu atmosferu na velikom koncertu koji je održala u atrijumu šoping centra BIG FASHION za svoj rođendan, a fanovi su ovu priliku iskoristili da joj čestitaju rođendan i otpevaju rođendansku pesmu, što je pevačicu posebno oduševilo.

- Hvala mojim fanovima koji mi već više od dve decenije neprestano šalju ljubav i podršku. Koncert u BIG FASHION centru je bio poseban i veoma emotivan, sigurno ću ga dugo pamtiti. Srećna sam što smo sve vreme pevali u glas publika i ja, a sa svakom sledećom pesmom atmosfera je bila sve bolja i veselija - izjavila je Goca nakon koncerta i najavila da publika i mediji tek mogu da očekuju najbolje od nje.

Nakon nastupa u Beogradu, Goca se sa osmehom na licu uputila na drugi nastup - u Požarevac, gde je sa svojom publikom nastavila rođendansko slavlje do kasno u noć.

Објава коју дели Goca Trzan (@gocatrzan) дана 8. Јул 2017. у 11:08 PDT