Celebrity News

ŠAMAR OTREŽNJENJA: Ana Nikolić NAPUNILA 40. i POČELA DA PANIČI, a Karleuša joj GRUBO PORUČILA

ŠAMAR OTREŽNJENJA: Ana Nikolić NAPUNILA 40. i POČELA DA PANIČI, a Karleuša joj GRUBO PORUČILA

Ana Nikolić je, povodom proslave 40. rođendana, poslala video poruku svojim pratiocima, kako bi sa svima podelila svoja osećanja jer ulazi u petu deceniju.

- Ja danas punim 40 godina i ne znam kako da se osećam. To je zastrašujuće - rekla je pevačica i dodala da je "spas" našla u šampanjcu, botoksu, uživanju na luksuznim destinacijam.

- Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte. Ja kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao jedna mala devojčica mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u jednu džunglu koja se zove estrada nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe. Međutim, znate ipak sam ja narcis i 40 zvuči već onako zastrašujuće, iskrena da budem. Što bi moja pokojna, nažalost pokojna, baba rekla: "Rasitnila si petu banku". Baba jesam, i dobro mi nije".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 27. Сеп 2018. у 11:21 PDT

- Onda sam ja tako danima ležala i razmišljala i razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša, sa pogledom, trenutno ne možete da vidite Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... Nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem devojke jer ja za sebe još uvek mislim da sam devojka - rekla je iskrena Ana, a onda joj se među mnoštvom komentara javila koleginica Jelena Karleuša i poručila:

- Alo, ženo, saberi se i trgni se, i budi ono što si uvek bila - grom! - priskočila je Jelena u pomoć, a sa njom su se složili i mnogi Anini fanovi.