Celebrity News

LEPOTU NASLEDILA OD MAJKE: Ćerka Nikoline Pišek izrasla je u PRAVU LEPOTICU!

LEPOTU NASLEDILA OD MAJKE: Ćerka Nikoline Pišek izrasla je u PRAVU LEPOTICU!

Hana ima 20 godina, a na njenim fotografijama vidi se da je od svoje mame nasledila savršenu lepotu...

Voditeljka Nikolina Pišek je u braku sa Vidojem Ristovićem, a u dvadesetim je bila u vezi sa novinarom Markom Cigojem. Iz te ljubavi ima ćerku Hanu Leonardu koju je rodila kada je imala 21. godinu.

Nikolinina starija ćerka Hana ima 20 godina, a Nikolina se svih ovih godina trudila da čuva ćerku daleko od medija. Hana Leonarda nasledila je Nikolinine crte lica.

https://www.instagram.com/p/BYjYgB9nclN/?utm_source=ig_embed

Nikolina ima i ćerku Unu Sofiju, a o svojim ćerkama je ranije rekla:

- Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. Sa drugom ćerkom bila sam malo neodlučna. Una mi se dopadalo još odranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam takvo ime ćerki ako budem imala još jednu. I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odrešene ruke kada je o tome reč. Sofija je bio jedan od predloga, a pošto starija sestra ima dva imena, onda smo i kod najmlađe hteli da bude tako. Težila sam uvek tome da imena budu internacionalna, jer nikada ne znamo gde će nam život odvesti decu pa je bolje da mogu lakše da se snađu u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena. Svaki roditelj misli da je njegovo dete posebno i da kao takvo zaslužuje posebno ime. To je intimna odluka, a ja niti osuđujem niti pozdravljam kada se deci daju neobična imena. Ako to nikoga ne vređa, onda nema razloga za osudu, ali previše neobično ime može da bude samo na teret tom detetu - rekla je Nikolina jednom prilikom.

https://www.instagram.com/p/BZG7ZNbnQpH/?taken-by=hanacigoj