Celebrity News

Na jednom snimku iz 1996. godine Ceca je otkrila ŠTA JE MISLILA O ARKANU pre udaje

Na jednom snimku iz 1996. godine Ceca je otkrila ŠTA JE MISLILA O ARKANU pre udaje

Kako sada kaže, nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatleja i savetodavca.

Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se sa Željka Ražnatovića, komandantom paravojne formacije Srpska dobrovoljačka garda.

Još ranije počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti. Ona je Željka upoznala kada je imala svega 20 godine, da bi se dve godine kasnije za njega i udala.

Kako sada kaže, nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatleja i savetodavca. Imala je sreću da je izabrala čoveka koji je znao da je oblikuje, otkrila je jednom prilikom.

Međutim, nije tako oduvek bilo.

Na ružičastoj televiziji davne 1996. godine gostovao je novopečeni par Ražnatović kod pokojnog Minimaksa. Tom prikom je voditelj upitao Cecu šta je zapravo mislila o Željku kada su se upoznali, na šta je ona odgovorila:

- Ja sam se njega strašno plašila i nimalo mi nije bio simpatičan... Mnogo sam čitala o njemu, tako da sam imala jednu iskrivljenu sliku.

https://www.instagram.com/p/BoPbNnmAQh4/?utm_source=ig_embed

Tu svoju priču ponovila je i 20 godina kasnije u jednom intervjuu.