Celebrity News

Stroga pravila kraljevske porodice koje je Megan Markl sasekla u korenu begom iz palate!

Stroga pravila kraljevske porodice koje je Megan Markl sasekla u korenu begom iz palate!

Kako prenose svi svetski mediji, britanska kraljica Elizabeta II juče na kriznom sastanku, pristala je na “prelazni period” tokom kojeg su Hari i Megan naizmenično provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji

Britanska javnost ovih dana bila je užasnuta saopštenjem Harija i Megan da se povlače iz kraljevstva, međutim sastanak čiji je ishod čekao ceo svet, dobro je prošao.

Naime, glava pomenute kraljevske porodice je u saopštenju navela da je na sastanaku najviših članova kraljevske porodice na privatnom imanju Sandringem dogovoren prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

– Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice. Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će Suseksi provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši i ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima – poručila je kraljica, pišu agencije.

Budući da postoji uvreženo mišljenje da kraljevska porodica ima gomilu pravila koja ne smeju da se prekrše, čini se da Megan, koja je svojevremno proglašena i za ikada najlepšu koja je kročila u porodicu plemića, ova ograničenja nisu odgovarala.

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Kraljica saznaje za porođaj pre svih

Prema protokolu, kraljica prva čuje vest o porođaju u porodici - čak i pre baka i deda novorođenčadi!

Koliko je para ove godine na odeću potrošila ikona stila Megan Markl: Najskuplja je bila ova haljina

Porodilja mora službeno da pokaže bebu javnosti

Setite se se Megan Markl, ali i Kejt Midlton neposredno nakon porođaja - sa savršenom kosom i šminkom...

Buduće mame ne smeju da imaju darivanje za dete

Megan Markl je prvi put nakon udaje za princa Harija posetila Njujork, i to zbog jednog važnog razloga. Naime, vojvotkinja je prisustvovala zabavi koju je za nju organizvala najbolja prijateljica Džesika Malruni.  Vojvotkinja je u velikoj tajnosti stigla u Njujork, ali su je paparaci bili i ovoga puta na visini zadatka i tako je prekršila bitno pravilo kraljevske palate.

Nije običaj da se unapred otkrije pol deteta

Svet nije znao pol novorođenih beba ni Kejt i Vilijama a tako ni bebe Megan i Harija sve do službenih objava.

Sva deca kraljevske porodice na krštenju nose istu odeću

Doslovno sva britanska kraljevska deca nosila su istu haljinu na krštenju. Masivna čipkasta haljina je replika haljine za krštenje iz 1841. godine, koja je prvi puta korišćena na obredu najstarijeg deteta kraljice Viktorije. Princ Čarls i Vilijam su čak nosili original, a nešto kasnije je sačuvana u kraljevskom arhivu pa je 2008. napravljena njena replika za novorođene bebe.

Ko je kriv: Otkriveno zašto se Megan Markl posvađala sa Kejt Midlton

Oba roditelja odlaze na porodiljsko odsustvo

Tehnički, biti član kraljevske porodice je i posao, što znači da nakon dolaska bebe roditelji imaju pravo na porodiljsko.

Kraljevska porodica prvu službenu fotografiju deli preko društvenih mreža

Iako ovo pravilo nigde nije službeno zapisano, prvu službenu fotografiju deli na svom Tviter i Instagram profilu.

Megan Markl progovorila o životu na DVORU: REKLI SU MI DA SE NE UDAJEM ZA HARIJA JER ĆE MI UNIŠTITI ŽIVOT

Kraljevske bebe imaju posebno ćebe

Za kraljevske bebe izrađuje se posebno ćebe od merino vune i pletene čipke pa su tako i mali Arči kao i deca Kejt Midlton na dan rođenja več imali svoje personalizovano ćebence.

Kraljevska deca moraju da dobiju ime s posebnim značenjem

Nema šanse da kraljevski roditelji svoju decu nazivaju neobičnim i modernim imenima poput Bruklin ili Blu Ajvi. Roditelji moraju da odaberu ime koje tradicionalno potiče iz njihovog porodičnog stabla.