Celebrity News

Maja Berović ne krije da često DOBIJA KOMPLIMENTE OD ŽENA a sada je otkrila i zbog čega se mnogo kaje!

Maja Berović ne krije da često DOBIJA KOMPLIMENTE OD ŽENA a sada je otkrila i zbog čega se mnogo kaje!

Ona je trenutno jedna od najpopularnijih žena u Srbiji.

Maja Berović na estradnom nebu slovi za jednu od najpopularnijih pevačica, zbog čega za 2. novembar sprema koncert u Areni.

Popularna “Beba” je iskreno odgovarala na pitanja čitalaca i otkrila da li je muvaju žene i da li je sanjala da će je publika toliko voleti.

Nije očekivala da njen album "Seven" dobije tako dobar odziv kod publike. To joj je bilo najbitnije. Sa osmehom na licu je primala kritike i pohvale, mada ovog prvog nije ni bilo u velikoj meri. Publika na nastupima peva sa njoj uglas, a to je energija je čini srećnom.

Beba je postala Majino drugo ime. Na tu činjenicu odgovara:

- Pokajala sam se što pesmu “Neka stvar” nisam nazvala “Beba”. To je do te mere uvuklo među moju publiku da nisam mogla ni da sanjam da će tako biti. Jedina stvar koja me asocira na to jeste da je to najlepši osećaj kod svake žene kada se ostvari kao majka.

Kada su u pitanju njeni obožavaoci, kaže da ih ima svakakvih. Sa svima se uvek pristojno pozdravi, fotografiše i komunicira, ali da nijednog trenutka ne daje povod za nešto više.

- Dešavalo se da mi preko društvenih mreža žene pišu brojne komplimente. Nema lepšeg osećaja kada žene daju komplimente jedna drugoj - otkrila je Maja.