Celebrity News

PRE DVE DECENIJE Ovako su Saša Popović i Suzana Jovanović izgledali na svom venčanju

PRE DVE DECENIJE Ovako su Saša Popović i Suzana Jovanović izgledali na svom venčanju

Jedan od najmoćnijih ljudi u šou biznisu, Saša Popović živi u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, sa kojom je venčanje napravio pre 20 godina.

Upravo su porodica i skladan život koji vodi zasluženi za njegov poslovni uspeh, pa je posle mnogo godina truda i rada, postao direktor Grand produkcije. On je zadovoljan i srećan čovek.

Suzana i Saša imaju jednu ćerku, a pevačica ima i sina iz prvog braka. Saša Popović i Suzana Jovanović ove godine proslavljaju dve decenije braka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@foto.nostalgija је поделио/ла објаву дана 2. Окт 2018. у 3:29 PDT

Saša je kao jako harizmatičan čovek oduvek bio privlačan ženama, ali je Suzana osvojila njegovo srce.

S obzirom na to da se oženio tek u 43. godini, Saša je iza sebe imao mnogo devojaka i dugih veza. Zanimljivo je da je bio u vezi sa pevačicom Zlatom Petrović, a da je upravo ona "krivac" za njegov i Suzanin brak. Naime, Suzana je na Zlatinoj svadbi uhvatila bidermajer i posle toga se udala za Sašu.

Gala venčanje održano je u hotelu "Interkontinental", a među zvanicama bio je veliki broj estradnih umetnika. Popovićeva kuma bila je Lepa Brena, a pričalo se da je najupečatljiviji trenutak sa svadbe bio kada su mladenci i kuma prstima kidali velikog pečenog vola. Takođe se pisalo da je ovo bila jedna od najveselijih estradnih svadbi.