Celebrity News

Joksimovići slave prvi rođendan bliznakinja, otkrili da su im kupili SPECIJALAN POKLON (foto)

Joksimovići slave prvi rođendan bliznakinja, otkrili da su im kupili SPECIJALAN POKLON (foto)

Jovana i Željko Joksimović danas proslavljaju prvi rođendan svojih bliznakinja Ane i Srne, a slavlje je upriličeno u jednoj beogradskoj igraonici u prisustvu porodice i prijatelja, među kojima su i brojne javne ličnosti.

Jovana i Željko stigli su na slavlje noseći bliznakinje u naručju, a sa njima je bio i četvorogodišnji naslednik Kosta. Među prvima su došli i Željkovi roditelji, ćerka Mina, kao i pevačev brat, glumac Saša Joksimović sa suprugom i sinom.

Među zvanicama su se našli i Čeda Jovanović sa suprugom i ćerkom, Bane Obradović, kao i Boško Jakovljević.

- Poklon je specijalan i tek treba da stigne. To je nešto što je za ceo život, da ih podseća na prvi rođendan. Život nam se u potpunosti promenio u poslednjih godinu dana, pogotovo je bio težak postporođajni period. Ja sam očekivao da će biti iste, jer su bliznakinje, ali one su skroz različite, kao da nisu sestre - otkrio je Željko za "Blic".

- Ja već godinu dana ne spavam - našalila se Jovana kroz smeh, a zatim dodala:

- Kosta nije ljubomoran, u kući vlada lepa atmosfera sa troje dece.

- Poželela sam im sve najlepše i dug život. Deca i unuci se podjednako vole, ali na drugi način, a Kostu i bliznakinje takođe volim podjednako - rekla nam je Željkova mama Vesna, koja nije želela da otkriva šta je poklonila unukama, ali je dodala da je u pitanju nešto što će im trajati celog života.