Celebrity News

NEUSPEŠAN NA SVIM POLJIMA: Brat Kejt Midlton ne može da se izvuče iz DUGOVA

NEUSPEŠAN NA SVIM POLJIMA: Brat Kejt Midlton ne može da se izvuče iz DUGOVA

U hotelu Glen Afrik Lodž, nedaleko od čuvenog Lok Nesa, radi jedno poznato lice koje ste sigurno primetili poslednji put na venčanju princa Harija i Megan Markl. Reč je o 31-godišnjem Džejmsu Midltonu, mlađem bratu vojvotkinje od Kembridža, koji se u Škotsku odselio na poziv Dejvida Metjuza, svekra njegove druge sestre, Pipe Midlton.

Čini se kako je za mladog Džejms ova godina bila itekako loša. Prvo je u februaru prekinuo dugogodišnju vezu sa Donom Er, a potom je propao njegov privatni biznis s personalizovanim kolačićima Bumf, koji je u poslednje tri godine imao gubitak od čak tri miliona funti.

U svojoj novoj ulozi Džejms Midlton se snašao odlično, a reči hvale za njega imaju i hotelski gosti, prezadovoljni njegovom uslugom. U jednom intervjuu mlađi brat Kejt Midlton priznao je kako je oduševljen životom na selu i da se preselio sa svoja četiri psa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ubitennis (@ubitennis) дана 13. Јул 2018. у 9:51 PDT

Inače, reč je o luksuznom zdanju u kom noćenje košta oko 900 funti po osobi, ali nudi usluge ličnog vozača i prevoza do aerodroma. Osim ovog hotela, porodica Metjuz poseduje kompleks Iden-Rok na ostrvu Sent Barts. Reč je o jednom od najluksuznijih hotela na svetu, koji su posetili i Bijonse, Elton Džon, Bred Pit, kao i Leonardo Dikaprio, a u kom noćenje u najskupljem apartmanu košta neverovatnih 25 hiljada funti.

U istom intervjuu Džejms Midlton je otkrio koliko ga frustrira "titula" mlađeg brata vojvotkinje od Kembridža, jer je on puno više od toga.

- Iako jesam brat vrlo važne osobe, na kraju dana ja sam samo Džejms.

Navodno 31-godišnji mladić nije posebno simpatičan samoj kraljici Elizabeti II.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beth?✨ (@bethanyw93) дана 5. Јул 2018. у 6:19 PDT

Džejms Midlton je svoj poslovni uzlet započeo nedugo nakon što je odustao od fakulteta u Edinburgu. Uz pozajmicu od ujaka Gerija Goldsmita, u iznosu od 11 hiljada funti, prvo je zamislio da prodaje pribor za izradu kolača preko firme svojih roditelja.

S tom idejom je doživeo neuspeh pa je otvorio još jednu firmu koja se bavila vinom i proizvodnjom kolača, ali je 2015. godine otkriveno da na računu ima tek 20 funti, a porodica mu je uskočila kako ne bi bankrotirao. Milionski dug navukao je i u poslednjoj firmi koja se bavila proizvodnjom personalizovanih kolačića.